(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Danske realitydeltagere: Man kan åbenbart godt blive præsident som realitystjerne

Der er blandede følelser hos realitystjernerne, efter Donald Trump blev erklæret som vinder af valget.

Den amerikanske valgkamp er ovre, og til manges overraskelse er det Donald Trump, der i starten af næste år bliver USA's 45. præsident. Også de danske realitystjerner er overraskede over valget af den 70-årige 'The Apprentice'-vært.

LÆS OGSÅ: Trump eller Hillary? Sådan stemmer realitydeltagerne

Theis fra 'Paradise Hotel'

Theis. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Theis. (Foto: Klaus Bo Christensen)

- Jeg havde ikke regnet med det, men det gode er, at man som realitystjerne åbenbart godt kan trænge igennem som politiker. Det er dog stadig en trist dag, siger Theis, der for nylig selv er gået ind i politik. Han forventer dog ikke, at Trump kommer til at ændre det store.

- Nej, hans løsninger er for letkøbte. Han kommer til at bliver kørt over af virkeligheden. Han får måske en masse symbolske ting igennem, men ikke mere end det.

Pernille fra 'Paradise Hotel' og 'Mig og min mor'

Pernille Nygaard. (Foto: Privat)
Pernille Nygaard. (Foto: Privat)

- Jeg tænker, at det må være en joke, og om et par dage kommer der forhåbentligt frem, at det hele var en prank, og at Trump selvfølgelig ikke er vores nye præsident. Jeg savner allerede Barack Obama! Hvis det her ikke er verdens største joke, så ser det sateme sort ud.

- Politik er ikke min stærkeste side, men Trump opførte sig mere som en realitystjerne, der ville have omtale, end en præsident, der ville være kompetent nok til at styre et helt land. Jeg er i chok! Det kunne næsten ikke være værre, siger Pernille.

LÆS OGSÅ: Paradiso indrømmer: Deltog for at score politisk karriere

Gustav Salinas. (Foto: Bo Nymann)
Gustav Salinas. (Foto: Bo Nymann)

Gustav fra ‘For lækker til love’

- Man skal se det positive i alt. Trump er jo en realitystjerne, så der er stadig håb derude for mig. I 2020 bliver jeg statsminister, Linse er udlændingeminister, Amalie Szigethy er skatteminister, Fetterlein er kulturminister, og Sidney Lee er miljøminister.

- Glæd jer til jeres nye regering. Det bliver farverigt! Og én ting lover jeg! Jeg fjerner momsen og sænker skatten, skriver Gustav på Facebook.

Jette fra 'Mig og min mor'

Mor Jette. (Foto: Janus Nielsen)
Mor Jette. (Foto: Janus Nielsen)

- Der var ikke mange i verden, der troede, at han blev præsident - og man skal uden tvivl passe godt ham og hans familie. Det havde jeg ikke regnet med, men nu er han den næste præsident, og derfor håber jeg, at det er det rette valg, siger mor-Jette.

 

 

Realityportalens læsere var i går ikke i tvivl om, hvem de håbede på som USA's næste præsident. Og ud fra vores afstemning at dømme, så sidder der en masse skuffede danskere derude.

Sådan ser resultatet af vores afstemning ud.
Sådan ser resultatet af vores afstemning ud.

LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib stiller op til kommunalvalget: Jeg slår borgmesteren!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.