Danske kendisser sørger over skudofre

En lang række kendisser bruger søndag de sociale medier til at vise deres sympati over for ofrene fra lørdagens og nattens skyderier i København.

- Skal vi ikke aftale, at vi ikke bliver et islamhadende land, fordi nogle psykopater har gjort noget ondskabsfuldt?

Sådan skriver blandt andre den danske skuespillerinde Sarah Grünewald på sin Instagram-profil, efter to civile blev dræbt af skud i København lørdag.

Medfølende kendisser med en løftet pegefinger

Og Grünewald er langt fra den eneste danske kendis, som føler sig påvirket af det københavnske drama. En lang række stjerner bruger nemlig netop Instagram til at vise deres sympati over for de skuddræbte ofre.

Szhirleys statusopdatering på Instagram og Facebook
Szhirleys statusopdatering på Instagram og Facebook

- Lad os stå sammen som en enhed, racen mennesket, som vil deres næste det bedste, skriver sangerinden Szhirley blandt andet i en lang Instagram-opdatering.

Anderledes kortfattet er tv-værtinden Ibi Støving, som blot har lagt et billede med teksten "I Am Copenhagen" op på det sociale medie.

Også musikeren Ida Corr føler sig tydeligvis påvirket af lørdagens tragiske hændelser i København.

- Mit hjerte og mine tanker går ud til de familier, som mistede deres elskede i går aftes, skriver hun på sin Instagram-profil søndag.

Københavns Politi dræbte tidligt søndag morgen den person, de formoder, står bag lørdagens to angreb med omkring 10 timers mellemrum på Østerbro og Krystalgade i København.

Læs Szhirleys tanker om angrebene her.

Og Ibi Støvings her.

Og Ida Corrs her.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.