Dansk tv-vært: Derfor skal jeg ALDRIG være med i 'Vild med dans'

Første gang hun blev spurgt er så længe siden, at hun dengang fik tilsendt en VHS med den engelske udgave af dansekonkurrencen.

Den 48-årige tv-vært Michèle Bellaiche er denne fredag mødt op i 'Vild med dans'-studiet for at heppe på nydanseren og modeinfluenceren Emili Sindlev, der danser med Mads Vad.

- Jeg er her sammen med Anne, som er mor til Emili Sindlev. Anne er min veninde og har været fotograf på Go' Aften Danmark, og Emili har i tidernes morgen været min stylist på Go' Aften Danmark faktisk, så hende kender jeg også rigtig godt, forklarede Michèle.

Herunder kan du se Anne Sindlev og Michèle Bellaiche til 'Vild med dans'

Anne Sindlev (mor til Emili) og Michèle Bellaiche til 'Vild med dans' program seks (Foto: Henrik R. Petersen)
Anne Sindlev (mor til Emili) og Michèle Bellaiche til 'Vild med dans' program seks (Foto: Henrik R. Petersen)

TAG QUIZZEN: Den store 'Vild med dans'-quiz

Spurgt mange gange

Personligt kunne Michèle Bellaiche dog aldrig selv finde på at deltage i TV2s dansekonkurrence.

- Jeg er blevet spurgt mange gange og er meget beæret over det, men jeg har sagt nej hver gang, og det kommer jeg til at fortsætte med, fastslog hun.

Michèle følger dog troligt med i programmet og har gjort det i mange år, selvom hun ikke selv har lyst til at spænde danseskoene for åben skærm.

- Det er jo utrolig meget tid at bruge på det. Casterne siger også: "Du bestemmer jo selv hvor meget tid, du vil bruge!", og der ved man jo bare, at stå foran så mange mennesker og skulle danse, så bruger man selvfølgelig meget tid, og så er jeg tilpas konkurrencemenneske, at jeg ved, at jeg ville glemme alt omkring mig, fordi jeg ville blive så opslugt af det, grinede hun.

LÆS OGSÅ: Janni Rees barnebarn har fået diagnose: Ønsker det ikke for nogen

Tilbud på VHS

Michèle Bellaiche er blevet tilbudt at deltage i 'Vild med dans' flere gange, men faktisk knytter der sig en sjov anekdote til første gang, hun blev spurgt. Det var nemlig til den allerførste danske sæson af programmet.

- Første gang jeg fik tilbuddet, der var det ikke blevet vist i Danmark, så der fik jeg sendt et VHS-bånd, så jeg kunne se, hvordan det så ud i Storbritannien for ligesom at få en idé om det. Ej, okay, er jeg så gammel, grinede hun.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par åbner op om kæmpe overraskelse

LÆS OGSÅ: Bookmaker: De ville have røget ud af 'Vild med dans' i aften