Premiere på 'Avatar: The Way of Water', Imperial, 08/12 2022 

Alex Høgh Andersen
Malte Ebert
Lucas Lynggaard Tønnesen

Foto: Henrik R. Petersen
Premiere på "Avatar: The Way of Water", Imperial, 08/12 2022 Alex Høgh Andersen Malte Ebert Lucas Lynggaard Tønnesen Foto: Henrik R. Petersen

Dansk sangstjerne er blevet single

Den 28-årige sanger Malte Ebert er ikke længere i et forhold.

Malte Ebert dannede i flere år par med influenceren, Sophie Lundsfryd, men i et opslag på Instagram afslører han, at han ikke længere er i et forhold.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: 'Ex on the Beach'-babe single igen

- Jeg er blevet kontaktet af flere journalister, der ville have bekræftet, at jeg ikke længere er i et forhold, men det har jeg hverken haft overskud eller lyst til at gøre. På samme tid føles det også underligt ikke at dele, når det blandt andet er det min nye sang handler om: At have det svært og være bange for fremtiden, men samtidig om, at der er håb forude. Det hele skal nok blive bedre; men hvornår? Måske til næste år, sådan skriver sangeren i forbindelse med udgivelsen af sin nye sang, som udkom anden juledag - 'Måske til næste år'.

LÆS OGSÅ: Vild besked til Medina: Det kunne være blevet os

Ifølge Malte har han skrevet sangen i forbindelse med at livet føltes hårdt, for selvom 2022 også har budt rigtig meget godt med sig for den populære sanger, træder han altså nu ind i 2023 som single.

- Det her år har været et af de bedste karrieremæssigt, som jeg er så stolt og rørt af, men der er samtidig sket mange svære ting bag gardinerne, skriver han i opslaget.

LÆS OGSÅ: Thalia og Katerina sammen i nyt program

Hvor længe de har været fra hinanden vides ikke.

Se Malte Eberts opslag nedenunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @malteebert