Michelle og Kasper. (Foto: Uffe Kongsted).
Michelle og Kasper. (Foto: Uffe Kongsted).

Dansk realitypar åbner op om børneplaner

Parret, som mødte hinanden under et realityprogram, svæver stadig på en lyserød sky.

Det var for alvor kærlighed i luften, da smukke Michelle Vind og Kasper Madvig Klausen, kendt fra 'Paradise Hotel', for alvor faldt for hinanden under første sæson af den danske udgave af 'Ex on the Beach'. Det er da også kun gået én vej for parret siden, og det er fremad! De er nemlig flyttet sammen, og det er kærligheden mellem dem bestemt ikke blevet mindre af.

- Kasper og jeg har det fuldstændig fantastisk! Vi giver stadig hinanden sommerfugle i maven og svæver på en lyserød sky. Nu er vi flyttet sammen, og det har kun været med til at gøre vores forhold stærkere - vi har ikke engang haft vores første skænderi endnu. Det lyder næsten helt kvalmende at vi har det så godt, fortæller Michelle med et smil til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg tror, at vi er blevet stærkere, fordi vi begge to ved nu, at det her fungerer super godt, og nu ser vi begge to en lang fremtid og en familie sammen, og vi ikke kan vente med at komme igang.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk sagde nej til ‘Ex on the Beach’

Parret, som ser lyst på fremtiden, og som har planer om at skabe en familie sammen, har dog ikke travlt. Der er lige nogle ting, der skal gå op, før den står på babygråd og bleskift.

- Børn har da været oppe og vende, og jeg må da indrømme, at jeg nogle dage er mere skruk end andre. Men jeg vil gerne føle mig økonomisk stabil først, så jeg skal være færdig på studiet, inden vi bringer et barn til verden, siger Michelle.

LÆS OGSÅ: Irina bryder sammen for rullende kameraer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt 'Ex on the Beach'-deltagerne festede på første aften

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse tager bladet fra munden: Vender hun tilbage til skærmen?

Michelle: Kasper er også min bedste ven

'Ex on the Beach'-baben er ved at læse videre til jordbrugsteknolog. Planen er derfra, at det nuværende studie skal kvalificere hende til at blive foderkonsulent, og så er målet, at hun vil stable et velfærds/formidlingscenter for vanrøgtede hovdyr op. Hun har dog stadig god til at pleje forholdet til Kasper, og der er flere grunde til, at de to fungerer så godt som par.

-  Vi er ekstremt gode til at snakke om tingene, hvis der noget, der går os på. Og så er vi gode til at give hinanden plads, hvis vi kan mærke, at der er dårlig stemning i luften. Vi husker at give hinanden kærlighed og kærtegner hinanden hver dag. Han er ikke bare min kæreste, men også min bedste ven, fortæller hun.

Det bliver spændende at følge det søde reality-par, som altså stadig svæver på en lyserød sky, selvom de efterhånden har været kærester i over et år.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Sådan går det på mit nye job

LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt

LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse