Foto: Privat
Foto: Privat

Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod

Realitydeltageren er blevet far efter en hård fødsel, der kostede kæresten meget blod.

Det var en lykkelig Glenn ‘Zebra’ Sander fra 'Kongerne af Svendborg', der i slutningen af 2018 fortalte til Realityportalen, at han skulle være far for første gang.

Sammen med kæresten, Laila, ventede realitydeltageren sig en dreng, og natten til tirsdag den 11. juni kom han til verden. Det skriver Glenn på Facebook, og over for Realityportalen bekræfter han de glædelige nyheder.

- I nat klokken 01:56, efter 1 times hårde veer, kom min skønne søn til syne, og han er så perfekt. 3140 gram og 48 centimeter, lyder det fra den lykkelige realitydeltager.

LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Ex on the Beach’-babe har været sammen med Frederik

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Glenns bedste scoreråd.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Mistet meget blod

Sønnen har det godt, men fødslen var en hård omgang, der kostede kæresten meget blod.

- Alt er ikke lutter lagkage. Vores søn er i skønneste orden, men Laila har brugt hele dagen på intensiv, da selve livmoderen vendte på vrangen og kom med ud, samt moderkagen havde indre blødninger. Det resulterede i, at moderkagen sprang, da man prøvede at gribe ind, og Laila har i kampen mistet 2,8 liter blod.

- Jeg har den sejeste kæreste, og det er med stolthed i hjertet, når jeg skriver dette. Hun har kæmpet et brag af en kamp og er møgudkørt efter så lang en dag, skriver han.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Herunder kan du se opslaget, som han har delt:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program