Dansk 'Game of Thrones'-stjerne får rolle i 'The Simpsons'

Den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau låner snart sin stemme ud til den populære tegnefilmserie.

Den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau har i øjeblikket stor succes med sin rolle som Jaime Lannister i kultserien 'Game of Thrones'. Men snart får den danske stjerne også en rolle i en anden populær tv-serie. Det skriver Entertainment Weekly.

Ifølge mediet låner Coster-Waldau nemlig sin stemme ud til en episode af den nye sæson af tegnefilmserien 'The Simpsons'.

Producer på 'The Simpsons' Matt Selman beskriver episoden som "en kærlighedserklæring til fantasygenren i bøger, film og tv-serier."

LÆS OGSÅ: ‘Popstars’ Jon vender tilbage til scenen

Han vil ikke komme nærmere ind på handlingen i episoden, der får titlen 'The Serfsons' og løber over skærmen til efteråret. Men Matt Selman giver dog et lille hint til Coster-Waldaus rolle i afsnittet.

- Han spiller en karakter meget lig Jamie. Han har en overraskende og sexet forbindelse til en af hovedkaraktererne, fortæller produceren til Entertainment Weekly.

Vil gerne have alle med

Nikolaj Coster-Waldau er ikke den eneste med forbindelse til den nye sæson af 'Game of Thrones', der skal medvirke i tegnefilmseriens nye sæson.

Også musikeren Ed Sheeran, der til fleres overraskelse var med i første afsnit af den nye sæson af 'Game of Thrones', har afsløret, at han får en rolle i 'The Simpsons'. Og Matt Selman håber på flere 'Game of Thrones'-skuespillere i 'The Simpsons' i fremtiden.

- Vi vil elske at have dem alle sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle er med i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.