Danse-stjerne om 'Diamantfamilien': Jeg er fan

- Jeg er fuldstændig fan og blev meget glad, fortæller Morten Kjeldgaard om sin nye partner i 'Vild med dans'.

Ingen af dem havde set den komme, men nu er de begge ret begejstrede for partneren i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke

Morten Kjeldgaard og Katerina Pitzner skal danne par, når 'Vild med dans' 2022 valser ud i denne uge.

Den professionelle danser har tidligere danset med så forskellige partnere som Laila Friis-Salling, Line Baun Danielsen, Ditte Ylva Olsen og Stephania Potalivo, men Katerina Pitzner havde han ikke set komme, fortæller han i videoen øverst i artiklen.

Her afslører Diamant-dronningen også, at hun faktisk tidligere er blevet spurgt om at medvirke i 'Vild med dans'.

Dengang passede det ikke lige ind i hendes planer, men denne gang havde Katerina ingen betænkeligheder ved straks at slå til.

LÆS OGSÅ: Robin og Mathilde: Vi taler om børn

Om det kommende partnerskab, siger Morten Kjeldgaard.

- Jeg blev virkelig overrasket - på en god måde. Vi har aldrig mødt hinanden før, men jeg blev bare mega-glad. Også fordi jeg følger med i 'Diamantfamilien'. Jeg er totalt up-to-date. Jeg er fuldstændig fan og blev meget glad, gentager Morten Kjeldgaard i videoen.

Det nysvejsede par fortæller også lidt om hinandens styrker og svagheder. Blandt andet er de enige om, at de begge er perfektionister. Og så kalder Katerine Pitzner sin nye partner for både arbejdsom og meget tålmodig.

Ligegyldigt, hvordan det end går i årets udgave af det populære danseprogram, så kan Morten Kjeldgaard godt få hænderne fulde af diamant-kvinder fremover.

Katerinas døtre er nemlig lidt misundelige på deres mor, fortæller hun også i videoen.

- Thalia har hele tiden sindssygt gerne villet være med i 'Vild med dans', og nu har Elvira både set mig på gulvet hjemme i stuen og hilst på Morten, så nu vil hun også gerne. De har begge fået blod på tanden, smiler Katerina Pitzner.

Du kan se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Anne Herdorf jubler er blevet mormor