DAGENS SOMMERSNACK. Sheila-Maria: Jeg vil være Hollywoodfrue

Den smukke brunette fra sæson syv , Sheila Maria, har i dag hovedfokus på sine heste, som hun især i sommer månederne drager landet rundt til stævner med, men hun har ikke lagt tv-drømmene helt på hylden.

For lidt over et år siden stod der fest og farver på programmet for Sheila-Maria Lyon Schade, da Paradise Hotel lige var sluttet. I syvende sæson var Sheila-Maria en af seernes helt store darlings, og hun nød den kendisstatus, der fulgte med.

I dag er den smukke brunettes liv dog en anelse mere stille og roligt. I øjeblikket er det nemlig ridningen og træningen af sine heste, der står øverst på Sheila Marias prioriteringsliste.

”Jeg går meget kraftigt op i træningen af mine heste og tager ud til en masse dressurstævner med dem”, fortæller hun.

Drømmer om at finde en rig mand

Sheila Maria har taget første del af berideruddannelsen og havde på et tidspunkt sit eget firma, som hun måtte nedlægge for en periode, fordi hun blev stresset. Men selvom hestene altid har været og altid vil være en del af Sheila Marias liv, så er karrieren ikke det vigtigste for hende.

”Det er absolut ikke umuligt, at jeg åbner firmaet op igen. Men jeg drømmer mere om, at jeg kan finde en rig mand og blive housewife, så kan jeg gå her hjemme og hygge mig med hestene og have det ved siden af”, siger hun. Og da vi spørger hende, hvor man finder sådan en mand henne, er svaret klart

”Den finder man ikke på Paradise Hotel i hvert fald”, siger hun med et lille grin og påpeger, at hun jo ikke har fundet ham endnu, så hun er ikke helt sikker på, hvor hun skal finde sin kommende rigmand.

LÆS OGSÅ: Carlos: The Iceman is back

Bliver stadig genkendt

Selvom hestene har førsteprioriteten i øjeblikket, så er der dog også stadig plads til lidt fest og farver i Sheila Marias liv, og hun er netop ved at få kalenderen med sommerens ride stævner og fest-invitationer til at gå op i en højere enhed.

Hun er stadig en del af den efterhånden store gruppe af reality-stjerner i Danmark, og derfor er invitationerne til blandt andet Rømø og andre steder, hvor reality-stjernerne er at finde denne sommer, da også nogetm der hyppigt falder i hendes retning.

Og selvom det selvfølgelig er stilnet af, så bliver Sheila-Maria stadig genkendt af og til. Men det er slet ikke så vildt som i tiden lige efter programmet, fortæller hun. Her kunne folk nærmest besvime, når paradisoerne kom ud og var gæstebartendere. Og det var overvældende – men som en ægte diva, vænnede hun sig hurtigt til det, fortæller hun med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Singleliv-Rasmus: Jeg gør det for min mor

Savner at lave tv

Sheila-Maria savner da også at lave tv, men det er nu ikke på grund af opmærksomheden.

”Jeg savner mere det at være der nede. Man bliver sulten efter mere tv, det at være på og at være foran kameraet, man bliver hooked”, fortæller hun. Og hun drømmer da også om flere tv-projekter:

”Jeg kunne virkelig godt tænke mig at være med i reunion, hvis der kommer mere af det. Jeg er ret åben, men lige sådan noget datingprogrammer er ikke mig. Men sådan noget som Robinson eller divaer i junglen kunne være fedt, noget der udfordrer en. Jeg har jo selvfølgelig mine heste, men det er bare ikke på samme måde.”

Men selvom tv-drømmene trækker, så vil hun ikke begrænse det til reality-tv, hun er nemlig også bidt af skuespils-delen af Paradise-spillet og ville gerne prøve kræfter som skuespiller. Så fremtidsdrømmene er mange, og selvom hestene fylder meget lige nu, så vil hun kunne nedprioritere ridningen, hvis det rigtige tv-projekt eller den rigtige rigmand kommer forbi.

LÆS OGSÅ: Paradise-drenge var sikre på fodbold-sejr

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.