DAGENS SOMMERSNACK. Sheila-Maria: Jeg drømmer om ’Vild med dans’

Sheila Maria drømmer om at lave mere TV, og hvis hun kunne vælge og vrage, så er det ’Vild med dans’, der er på toppen af listen over hendes drømme.

Man bliver bidt af at lave reality-tv og tv i det hele taget, mener Sheila-Maria Lyon Schade, som var med i syvende sæson af ’Paradise Hotel’. Og den smukke brunette drømmer da også om en fremtid på skærmen eller på det store lærred som skuespiller.

Og hvis man skal drømme, så kan man lige så godt drømme stort, så når Sheila Maria skal pege på det tv-program, hun allerhelst ville være med i.

- ’Vild med dans’ ville jo være den ultimative drøm. Men jeg tror ikke lige, at de er særlig interesserede i forhenværende Paradise-deltagere. Så det kommer ikke til at ske, men det ville være det ultimative, siger Sheila-Maria begejstret.

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria: Aldrig 'Singleliv'

Ville danse med Mads Vad

’Vild med dans’ er et af den tidligere paradisos yndlingsprogrammer, og hun har altid fulgt meget med i det og synes, at det er et fantastisk program. Og når hun drømmer om en deltagelse i programmet, så er hun heller ikke i tvivl om, hvem hun gerne ville danse sammen med.

- Så skulle det være Mads Vad, han er bare super cool, jeg elsker hans personlighed og har mødt ham flere gange i byen, han er bare altid i så dejligt humør, så ham har jeg bare altid heppet på.

Hun erkender dog, at den drøm ikke vil gå i opfyldelse. Men hun har mange andre drømme indenfor tv- og film-verdenen. Det vigtigste for hende er dog, at de programmer, som hun deltager i, er nogle, der kan udvikle hende personligt.

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria: Jeg vil være Hollywoodfrue

KIG MED IGEN I MORGEN; HVOR VI BRINGER ENDNU EN ARTIKEL MED EN TIDLIGERE REALITY-KENDIS.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.