DAGENS SOMMERSNACK: Prada: Kongerne fik mig til at tænke

Det var et chok for Elias Sorlin at se sig selv på skærmen i 'Kongerne af Marielyst', men han har lært meget af det, og nu satser han på drømmen om musikken.

Elias Sorlin Aagaard blev et kendt ansigt, da han sidste somme medvirkede i Kanal5s reality-programmet ’Kongerne af Marielyst’. Her var det under navnet ”Prada”, og han var ingen bly viol på skærmen. Derfor lærte han også meget af oplevelsen.

- Jeg må ærligt indrømme, at efter jeg var med i Kongerne har jeg sat mig ned og tænkt en masse over almindelig pli og respekt, og over hvordan at man gebærder sig og så videre, fortæller han og fortsætter

- Jeg er blevet en anelse konfliktsky og holder mig fra drama og andre unødvendigheder, som man ikke kan bruge til noget, men jeg er stadig den samme og jeg ser det hele som en form for selvudvikling og tager det langt fra negativt.

LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet

Flere sider af Elias end reality-fyren

Og der er meget mere bag det karakteristiske smil hos Elias Sorlin Aagaard, end man har set i reality-programmet. I virkeligheden har han nemlig fødderne plantet i den jyske muld.

Han bor i Aalborg, og siden programmet har han arbejdet som model, event-fyr og bartender – men ved siden af de glamourøse jobs, så arbejder han også som frivillig med hjemløse og kriseramte. Han mener nemlig, at det er vigtigt ikke at glemme sine medmennesker.

- Jeg arbejder stadig som frivillig og dermed arbejder jeg også med mig selv og den selvudvikling, det kræver at have som person for at kunne forstå sig på andre mennesker, men også på sig selv. Jeg lægger meget vægt på den slags arbejde, da det altid har været en del af min opdragelse at hjælpe andre og at hjælpe, hvor der er brug for det, lyder det fra Elias.

LÆS OGSÅ: "Konge" fra Marielyst stiller op i 'Voice'

Mange meninger i starten

Selvom der er mange sider af den populære fyr, så nyder han den opmærksomhed, som hans tv-optræden medførte – selvom han ikke var helt tilfreds med måden, han blev fremstillet på.

- I starten var der mange meninger om mig, hvilket også var ok. Men i løbet af året der er gået har det været meget positivt, jeg har hygget mig og haft det fantastisk sjovt. Det at folk kommer hen eller vender sig om på gaden, råber HEY Prada, det har været som et stød igennem kroppen og jeg elsker det virkelig, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Prada er ude med riven efter SBS

Satser på musikken

Han elsker sine fans, og han er derfor langt fra færdig med at være en offentlig person, men han regner ikke med, at det skal være i reality, at man kommer til at se ham næste gang.

- Jeg ved ikke, om jeg kunne finde på at lave mere reality, da det er musikken og det mere seriøse som jeg ligger mest vægt på, som f og eksempelskuespil og den slags arbejde. MEN jeg skal da ikke udelukke noget, siger han med et smil.

Elias arbejder nemlig på sin første single, og så meldte han sig også til den nye sæson af ’Voice – Danmarks største stemme’. Det vides dog ikke, om han er gået videre i den konkurrence, eller om han arbejder på singlen på egen hånd.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.