DAGENS SOMMERSNACK: Optræden på TV har konsekvenser

Fra ’Singleliv’, til ’Hvad bruden ikke ved’ til vordende mor. Sheena fortæller om reality-livet på godt og ondt og om livet bag kammeraet, der handler om meget mere end gode bryn og høje seertal.

Sheena blev kendt som den ærlige pige uden filter. Hun dukkede op på skærmen i 2008 i kanal4 programmet ’Singleliv’, hvor vi husker hende fra turen til London, fejltatovering af bryn og efterfølgende kamp i medierne. Senest husker vi hende som den noget bestemte pige i TV2-programmet ’Hva' bruden ikke ved’.

Men Sheenas erfaringer inden for branchen gør, at hun gerne vil advare folk om at melde sig til diverse tv-programmer.

- Det er vigtigt, at man tænker sig om. For det har altså konsekvenser for en på længere sigt, hvis man bliver udstillet forkert, konstaterer Sheena over for Realityportalen.dk

- Jeg har det rigtig fint med 'Singleliv' og det har været en hammerfed oplevelse, det var skide skægt og helt sikkert en oplevelse for livet. De klippede det fint sammen, og jeg skammer mig ikke over, hvad folk har set. Jeg skammer mig ikke over, hvem jeg er, og hvad jeg står for, fortæller Sheena. Vi gjorde det for pengene Men bagsiden af medaljen viste sig først, da Sheena og manden Thomas meldte sig til TV2-programmet 'Hva' bruden ikke ved'.
- Vi gjorde det udelukkende, fordi pengene trak, vi blev fristet af, at vi kunne få et stort bryllup, vi ellers ikke ville have råd til, siger Sheena i en kommentar til den kritik, hun har mødt efter deltagelsen i programmet. I ’Hva' bruden ikke ved’ fremstod Sheena nemlig både utaknemmelig og forkælet. -Jeg været så ulykkelig over at medvirke i ’Hva' bruden ikke ved’, det har været rigtig hårdt, både under og efter optagelserne. Jeg er blevet svinet til, stoppet på gaden og blevet spurgt om, hvordan jeg dog kunne opføre dig på den måde. Folk ved ikke en fis om, hvor hårdt det er at være med, de ser ikke, når jeg står og smiler, takker, undskylder eller synes noget er hammerfedt. Det var mine negative reaktioner, der blev vist, forklarer hun. Sheena er dog heller ikke selv helt stolt af sin sidste tv-optræden. - Jeg er et menneske ligesom alle andre med masser af fejl og mangler. Jeg sidder ikke just og jubler hjemme i stuen over min opførsel. Jeg er rigtig flot, lyder det fra Sheena. Baby og bog Efter sin medvirken i programmet, er det dog ikke kun den negative omtale, der fylder i Sheenas liv.
- I februar blev jeg gravid, det var ikke lige efter bogen, men vi er så glade for det nu. Vi skal have en dreng, og vi glæder os, siger hun. Når spørgsmålet om, hvordan den tidligere reality-stjerne skal tilbringe sommeren, griner Sheena, imens hun fortæller om, hvordan hun skal gå og hygge om sin graviditet, sit rækkehus og sin have - Ja, jeg er blevet en rigtig "Karen kedelig", griner Sheena. Hvad fremtiden bringer er stadig usikkert, men Sheena har nok af idéer. - Min store drøm er at blive uddannet frisør, blive selvstændig eller kombinere noget salg med frisørfaget. Det kræver bare en læreplads, hvor de giver voksen-løn, og de hænger ikke på træerne, desværre. Jeg kunne også godt tænke mig at skrive en selvbiografi, om hvordan det er at være halv marokkaner/halv dansker og om, hvordan min fars familie har valgt mig fra. Det kræver bare lidt hjælp, da jeg er "ABC-spasser" (lettere ordblind sagt med smil og grin). Jeg har mange ideer og tanker og rigtig meget, jeg gerne vil nå i mit liv, siger Sheena til slut. KIG FORBI IGEN I MORGEN, HVOR VI IGEN BRINGER EN ARTIKEL MED EN NY REALITY-KENDIS.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.