DAGENS SOMMERSNACK: Kan du huske… Melissa?

Se hvordan det er gået den storbarmede Melissa, som blev kendt i sjette sæson af Paradise Hotel, hvor hun blandt andet charmerede bukserne af Ulven Peter.

I 2010 blev Melissa et kendt ansigt, da hun deltog i ’Paradise Hotel’. Her blev hun blandt andet offer for Ulven Peters charme og fremstillet som pigen, der på det nærmeste tiggede om et knald. I dag er Melissa stadig ikke helt tilfreds med den måde, hun blev fremstillet på, og hun oplever da også, at folk husker hende for at have sex på tv.

- Jeg synes ikke det er fedt at blive udstillet på den måde, som jeg gjorde, og det er også derfor, at jeg gerne siger ja til andre ting for at komme ud af at være den der person, som folk forbinder med ’Paradise Hotel’, fortæller hun og fortsætter:

- Man skal huske på en ting, og det er, at selvom jeg havde sex for åben skærm, så skal der to til det, og der vil altid være mulighed for at klippe lidt i det og så få den ene til at fremstå mere liderlig end den anden, og i mit tilfælde var det så mig. Så jeg er ked af, at der kun bliver kørt på det og ikke de andre ting man bidrager med.

LÆS OGSÅ: Melissa: Giv mig et par nye bryster.

Mistede en del veninder

Men selvom der var en bagside af medaljen for Melissa, så er hun stadig glad for, at hun sagde a til at deltage i programmet. Det gav hende nemlig nogle fede oplevelser, og hun kunne godt lide den opmærksomhed, der fulgte med. Men programmet ændrede også hendes liv og hendes venskaber især.

- Jeg har mistet en del veninder på det, da man finder ud af, hvem der kun hænger ud sammen med en, fordi de gerne vil møde en masse "kendte" mennesker, og de kun kan snakke om Paradise med en, og det gider jeg ikke i længden, fastslår Melissa.

I tiden efter programmet har Melissa rejst rundt på landets diskoteker og været gæstebartender, men i øjeblikket leder hun efter arbejde eller en elevplads som kosmetolog.

Vil gerne lave mere tv

Hun drømmer dog om at få sin egen skobutik en dag, for hun vil gerne være sin egen chef. Det er dog ikke kun drømmen om at blive selvstændig, der er i Melissas tanker. Hun har også mod på at lave mere tv.

”Jeg elsker at lave tv, og kan godt lide at være på”, siger hun og erkender, at selvom både medierne og nogle af seerne stadig henvender sig, så er det ikke helt så vildt, som i tiden lige efter Paradise Hotel.

LÆS OGSÅ: Melissa: Giv mig et par nye bryster

Sagde nej til Fristet

Men selvom hun gerne vil lave mere tv, så er det ikke så lang tid siden, at hun sagde nej til et tv-projekt. Der var nemlig tale om, at hende og hendes kæreste skulle være med i Fristet, hvor de skulle tjekke ind som et par. Men her valgte de altså at sige nej tak

- Jeg var frisk, men efter kæresten og jeg havde snakket igennem, og havde talt om, at de nok ville sørge for at teste os for meget i forhold til hinanden, valgte vi ikke at møde op til en snak, fortæller hun.

Men ellers kunne hun godt tænke sig at være med i programmer som Robinson, Zulu Djævleræs, Vild med dans og Fangerne på fortet. Først står den dog på sommerferie og jobjagt for den smukke eks-paradiso.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.