DAGENS SOMMERSNACK: Joachim vil være med i ’Liebhaverne’

Vi kender ham alle fra ’Fristet’, som han vandt sidste år, men hvis alt går som planlagt for Joachim, så ser vi ham engang i ’Liebhaverne’.

Sidste år tonede drengerøven Joachim Kiilerich Selnæs for første gang frem på de danske tv-skærme med et kækt smil og en flabet kommentar til det meste, da han vandt første sæson af ’Fristet hvor langt vil du gå?’. Og det er da også de flabede kommentarer, som han stadig bliver husket for.

- At jeg sagde min mening og var ”real” på en fornuftig og intelligent måde på tv, det har folk stor respekt for. Udover det, så bliver jeg husket for KAJ gruppen, mit grin og mine flabede, skarpe kommentarer om de andre deltagere. Jeg rev dem jo også rundt, fortæller han med et smil, og fortsætter:

- Men det er meget positivt, folk glemte, at jeg havde været en ego-nar, efter jeg gav Nellie-pigen 50 klik - og ja, det var også med en min store plan om at blive husket godt.  Afslut godt, så er den hjemme, ha ha.. Så en positiv, glad, flabet og gavmild drengerøv med noget mellem ørerne.

Og han understreger, at især det sidstnævnte er for ham. Det var nemlig årsagen til, at Joachim meldte sig til programmet. Han ville gerne bevise, at man godt kan deltage i reality shows og have en videregående uddannelse og noget mellem ørerne.

LÆS OGSÅ: Fristet-drengene: 2. sæson bliver vildere!

Vil sælge luksusboliger

Og Joachim har noget mellem ørerne, selvom meget af tiden sidste efterår gik med fest og farver, så har han netop færdiggjort sin uddannelse som finansøkonom, og han drømmer om en karriere som ejendomsmægler – men det skal ikke være en helt almindelig ejendomsmægler.

- Jeg har søgt job i USA som ejendomsmægler i Coldwell Banker Triad, derudover søger jeg i liebhaver-mæglere i Danmark – Jeg skal ikke sælge boliger i Valby, jeg ved, at jeg er godt nok, og jeg har en kæmpe altoverskyggende passion for liebhaveri og luksusboliger, fortæller han.

Han kom hjem fra et semester I USA den 14 maj. Her havde han været i praktik hos netop kæden Coldwell Banker Triad og havde udlevet den amerikanske drøm.

- Kun 40 dage efter finalen (i Fristet, red.) blev sendt, tog jeg et semester til North Carolina, USA for at gå i praktik som ejendomsmægler i Guds eget land. Det var noget, jeg havde arbejdet på siden før Fristet, og det var en drøm der blev opfyldt. Ejendomsmægler praktikant med egen Ford Mustang købt for ”lommepengene” i Guds eget land og så i en stat, hvor det var 25 grader i februar. Can’t ask for more, fastslår Joachim.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Julian: Hårdt at være kærester

Jeg er perfekt på tv

Og han har fået blod på tanden for boligsalget. Men han fik også blod på tanden for at lave mere tv, da han var med i ’Fristet’, men det skal ikke være hvilket som helst program. Helst ville Joachim være med i et program, hvor han kunne kombinere sin passion for liebhaveri og for tv.

- Et program der ville omhandle min kommende profession som ”high-class” ejendomsmægler. Et program som viser hvem jeg virkelig er, og som måske kunne gavne min karriere.  Eller noget sjovt og udfordrende, smid mig ud i en jungleørken med en banan, et forstørrelsesglas, en kniv og 5 andre egoer.. Måske skal vi så undlade kniven, siger han med et grin og tilføjer:

- Jeg ved jo selv, at jeg er perfekt tv fra den bedste skuffe, så hvis jeg får muligheden for at vise mere – så skuffer jeg ikke!

Kombinationen af tv og liebhaveri lyder måske lidt som det velkendte tv-format Liebhaverne på TV 2, hvor man blandt andet kan følge Jan Fog, når han viser boliger frem, og sådan ville Joachim bestemt ikke have noget imod at ende.

- Jeg ville fucking gerne være som Jan og rende rundt og sælge store villaer. Men ligeså meget et program som kunne vise hvilke udfordringer, der er ved at prøve at slå igennem som ung mægler med folks fordomme overfor den "slags".

LÆS OGSÅ: Bitterfissen nakker Numse-Rasmus

Aldrig Kongerne af Marielyst

Men Joachim vil under ingen omstændigheder lave tv bare for at lave tv, og således er der også ting, som han aldrig kunne drømme om at være med i. Her er udmeldingen helt klar, som man kender det fra den flabede fyr.

- Kongerne af Marielyst – Alle i det program er stemplet som komplette idioter til trods for deres status som realitystjerner.

Men han har dog også visse forbehold, for tiden efter fristet var hård for Joachim. Han begyndte at blive stresset over, at han følte, at han skulle bevare det gode image og klare alt på en gang.

- Jeg pressede mig selv for hårdt ved altid at føle jeg skulle være til stede alle steder. Være på i skolen, på facebook og svare på de 40 breve om dagen og skulle altid i byen. Altså levede sgu bare et for hårdt, stresset liv i overhalingsbanen – det ramte mig som en boomerang til sidst.  Min mor var lykkelig for at jeg tog til USA og fik pulsen ned, fortæller han.

Og han kan da heller ikke helt forudse, hvad fremtiden bringer nu, men først står den på afslapning og velfortjent sommerferie ovenpå den overståede eksamen. Så må tiden vise, om vi får Joachim at se i Liebhaverne eller i junglen med en kniv.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.