Dagens julegodte: 'Singleliv'-Putte: Jeg ønsker mig en mand

Der er romantik omkring julen. Derfor er Puttes største julegaveønske en mand, som hun kan fejre julen med.

Det kan være en trist juleaften, når man er hjemme, single og ikke har børnene. Derfor ønsker Putte sig i år en mand, hun kan fejre julen med.

- Det værste jeg ved, er, når ungerne skal hjem til deres far i julen. Det skulle de første gang for to år siden, og skal det igen i år. Jeg føler slet ikke, det er juleaften, forklarer Putte til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det knuser mit hjerte bare ved tanken om, at de ikke er ved mig den 24. december, siger hun trist.

En ekstra juleaften

Heldigvis har Puttes familie lovet at holde en ekstra juleaften for hende, nu når hun hverken har mand eller børn.

- Nu hvor børnene skal hjem til deres far i år, er min familie så søde at holde jul to gange med mig, så jeg også kan holde jul med ungerne. Det skal vi den 21. december, og det glæder jeg mig vanvittigt meget til.

Normalt er julen hos Putte sammen med børnene og på helt traditionel vis – og selvfølgelig for det meste den 24. december.

- For at glæde min stedfar tager vi i kirke allesammen imens min mor står i køkkenet. Når vi kommer hjem dufter hele huset af flæskesteg, and og julemedister. Efter maden er der ris a la mande og en mandelgave til den heldige, siger hun.

LÆS OGSÅ: Putte savner ikke at se sig selv på tv

Hjemmelavede gaver er også gode

Selvom Putte ønsker sig en mand i julegave, kan hun godt stille sig tilfreds med hjemmelavede gaver. Putte mener, at de hjemmelavede gaver er de bedste gaver, man kan få.

- De bedste julegaver er helt klart de hjemmelavede gaver, som ungerne har brugt hele julen på at lave til mig. Man kan bare se spændingen i hele deres krop og ansigt, mens jeg pakker op. Det varmer rigtig meget, siger Putte.

Putte synes især, at gaverne er vigtige i juletiden:

- Selvom jeg er blevet 28 år og ikke får så mange gaver efter jeg har fået børn, så er det bedste ved julen stadig gaverne. Ikke blot det, jeg får, men bare hele hyggen omkring oppakningen. Jeg elsker at se min familie pakker gaver op, siger Putte.

Dog er en ting sikker. Selvom hjemmelavede gaver er gode, har Putte stadig et stort julegaveønske i år.

- Det største julegaveønske må være en mand til mor, griner Putte.

LÆS OGSÅ: Kia holder jul i familiens skød 

Julemanden er altid på besøg

Julemanden kom ikke på besøg hos Putte, da hun var barn. Hun husker derimod, at hun i 2. klasse opdagede, at det var hendes mor, der lagde pakker fra nissen i sokkerne.

Putte sørger for at hendes børn tror på julemanden, og at han kommer forbi med gaver til hendes børn på juleaften:

- Jeg har selv startet en tradition efter jeg har fået børn, om at julemanden kommer hvert år. Min bror og stedfar spiller julemanden og julemandens hjælper, siger Putte og fortsætter:

- Efter maden kommer julemanden. Vi går alle ind på et værelse, mens min bror venter på julemanden, som kommer med alle pakkerne. Min bror hjælper julemanden med at få alle pakkerne under træet, da det skal gå stærk, så julemanden kan komme videre til alle de andre børn også, slutter den labre pige.

Skal 'Singleliv' løbe med titlen som Årets Realityprogram 2012? Stem her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.