Foto: Krestine Havemann/SBS
Foto: Krestine Havemann/SBS

Dagens julegodte: 'Singleliv'-Anja fejrer jul med sønnen

Anja Pagh fra ‘Singleliv’ fejrer i år jul med sin 4-årige søn - noget den søde single glæder sig til.

I år har Anja fra 'Singleliv' en ekstra glæde i december måned – Anja har nemlig sin søn hen over julen.

Selv om Anja ikke går meget op i julen, bliver hun stærk i traditionerne, når de skal deles med sønnen.

- I år har jeg min søn over julen, og det glæder jeg mig virkelig meget til. Han er 4 år nu, så han er jo mega spændt, og det er rigtig sjovt at mærke hans glæde ved det hele, siger Anja.

Det er ikke hvert år Anja, at er så heldig at have sin søn hen over julen. I år bliver oplevelsen en smule anderledes end tidligere.

- Denne her jul er den første, hvor han sådan helt rigtig forstår, hvad der sker og hvor han godt ved, at vi skal bage og lave de forskellige ting, så det er super hyggeligt at gå og forberede sammen med ham, siger Anja.

Det glæder Anja, at hun kan holde jul med sønnen i år, for når Anja ikke holder jul med ham, er det ikke helt den samme slags jul.

- Det værste er de år, hvor jeg skal undvære min søn, der føler jeg alligevel ikke rigtig, at det er jul, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Singleliv-Anja ville date efter brud

Traditionel dansk juleaften

Anja og sønnens juleaften bliver helt traditionel. De skal nemlig holde jul med den nærmeste familie og med danske juletraditioner.

- Det er en helt traditionel dansk jul, med alt hvad dertil hører. Vi ser Disneys juleshow og får and og flæskesteg, spiser ris a la mande, synger julesange og danser om juletræ og pakker gaver op, fortæller Anja.

December måned betyder også en masse hygge for Anja og hendes søn. Blandt andet med december måneds jule-tv.

- Jeg ser næsten altid Disneys juleshow, det er hyggeligt og en god tradition. I år kommer jeg nok til at se nogle af de julekalendere, der er for børn, men jeg ved ærligt ikke rigtig, hvad der kommer, men det ved knægten helt sikkert, griner Anja og fortsætter:

- Vi har allerede set rigtig meget Pyrus herhjemme i november måned, så jeg er næsten allerede ved at være fyldt op, griner hun.

Anja er traditionsbunden og vild med julen. Hun går meget op i at denne jul skal være helt særlig for hendes søn.

- 
Det bedste ved julen er hyggen i hele december måned. Der kommer en helt speciel stemning, som kun kommer ved juletid. Jeg elsker alle traditionerne med juledekorationer, julebag og konfekt. Det er hyggeligt med alle forberedelserne! Og så glæden ved at se min søn spændt, siger Anja og fortsætter:

- I år ønsker jeg egentlig bare at min søn og jeg får en masse gode juleminder sammen, som med tiden kan blive traditioner for ham, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Mitchel har fået sin julegave

Min søn skal tro på julemanden

Julemanden er en del af julen, men Anja kan ikke huske, at hun rigtig har troet på ham. Anja har heller ikke traumatiske minder fra hun var barn, hvor julemanden blev "afsløre". Singlemoren gør meget ud af, at hendes søn skal tro på julens magi.

- Nu hvor jeg selv har barn, går jeg meget op i ,at han skal tro på, at julemanden findes, og at det er ham, der kommer med gaverne. Han er heldigvis ikke så gammel, at han er begyndt at betvivle det endnu, slutter Anja.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.