Dagens Julegodte: Se Jessica og mor Jettes vilde julegaveønsker

Også i hjemmet hos Jessica og mor Jette står decembermåned i hyggens tegn.

I ’Mig og min mor’ har vi gang på gang set, hvordan man ikke sparer på noget, når det står på hygge hos pigerne fra Odsherrede, og det samme gør sig gældene i julen. Her snakker pigerne ikke om materielle ting, men vigtigst for dem er det, at de hygger sig i familien og har det godt.

- Mit største julegave ønske er blot, at min famile, kæreste og venner har det godt, fortæller Jessica til Realityportalen, mens Jette tilføjer at hendes største juleønske er, at ingen børn i verden skal sulte.

Og selvom især det sidste ønske nok bliver svært at opfylde, så er det altså det, som mor Jette ønsker sig mest, og det er da heller ikke de materielle gaver, der er de vigtigste for den glade mor til to.

- Den bedste julegave, jeg har fået, er mine to børn, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla har fået en kæreste 

Var med i en julekalender

De to piger elsker alverdens jule-TV ligefra Krummernes Jul, Vinterbyøster, Disneys Juleshow og Jul på Vesterbro. Faktisk er de så vilde med julekalendere, at Jessica engang har medvirket i en.

- Funny fact: Jeg var statist i en Olsen Banden Julekalender som lille, siger Jessica med et grin.

En tur i tivoli uden sne, tak!

En af pigenes traditioner er også at tage i Tivoli og på julegaveshopping på Strøget. Hertil kan de dog blive enige om én særlig ting. Nemlig at sneen skal holde sig langt væk.

Og selvom det ikke lige ser så lovende ud med det, så går det nok alligevel. Og hvis de er så heldige at møde julemanden på deres vej, så lader Jessica sig ikke påvirke. Hun har nemlig aldrig troet på julemanden.

- Jeg har fået af vide at jeg som meget lille godt vidste at julemanden ikke fandtes og vistnok at jeg også prøvede at gøre det klart overfor min lillebror.

Men både mor og datter glæder sig til julen med alt, hvad det indebærer af mad, hygge, gaver og tid med familien.

 LÆS OGSÅ: Den skaldede kok gæster 'Mig og min mor'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.