Foto: TV3
Foto: TV3

Dagens julegodte: Nicholai elsker at forkæle de nærmeste

Juleshow, familien og forkælelsen er det bedste ved julen, lyder det fra 'Fristet'-vinderen.

Julen er en herlig tid, der for de fleste står i familien og de nærmestes tegn. Og for vinderen af 'Fristet' er det ingen undtagelse - det bedste ved julen er nemlig at være sammen med familien.

- Det bedste ved julen er, at man kommer hinanden ved - og så er forkælelsen, der hører julen til helt klart blandt det bedste. Og jeg elsker i hvert fald at forkæle mine nærmeste i julen, slår Nicholai fast overfor Realityportalen.dk.

Og i år skal julen og forkælelsen hyldes på toppen af Danmark.

- I år har vi lejet et kæmpe og lækkert luksus sommerhus i Skagen tæt på vandet. Så der bliver julen holdt i år - super lækkert!

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Michelle holder jul som frivillig

Disney's juleshow er et hit

Julen er fuld af traditioner, og en af de tilbagevendende er Disney's juleshow. Og det show vil Nicholai absolut ikke gå glip af.

- Disney's juleshow er en klassiker, og det gør det kun bedre, at jeg har en dejlig stor familie med en masse søskende - store som små - at se det med. Det er helt perfekt, fortæller Fristet-vinderen til Realityportalen.dk.

Foruden juleshowet, så hitter 'Jesus og Josefine'-julekalenderen også hos Nicholai - og det er der en helt særlig grund til.

- Min yndlings julekalender er Jesus og Josefine. Nok, fordi jeg kendte Rasmus, som spiller "Oskar", Og så er det bare en rigtig god julekalender.

LÆS OGSÅ: Jessica har fået nissehår

Køber gaverne online

Selvom fyren fra Ålborg elsker at være sammen med familien til jul og forkæle dem med gaver, så forbinder han absolut ikke julegaveindkøbene med noget positivt.

- Det værste ved julen er alt det stres, der er ved at købe gaver. Så derfor plejer jeg at købe mine gaver online, så er jeg nemlig fri for at rende rundt og ligne en idiot på jagt efter noget, der ikke findes, griner han.

Og netop julegave-ræset behøver familien og vennerne ikke spilde deres tid med, for Nicholais ønsker kan ikke købes for penge.

- Jeg ønsker mig som sådan ikke rigtig noget, udover et godt helbred og god vind til min familie. For jeg har alt, hvad jeg behøver - en god familie, penge på kontoen, en dejlig kæreste og et fedt arbejde.

Julemanden kommer med gaverne

Alle børn ved selvfølgelig, at det er manden i det røde tøj og med det store hvide skæg, der kommer med gaverne til jul. Så sådan er det også, når højtiden skal fejres på toppen af Danmark.

- Hvis vi er en stor forsamling, hvor der er mange små børn indblandet, så kommer julemanden selvfølgelig på besøg. Men nu hvor det kun er min mindste lillebror, Axel, på 5 år, som tror på julemanden, så gør vi ikke så meget ud af det mere. Men vi siger altid, at julemanden har været forbi med hans gaver, griner storebroderen.

Selv stoppede Nicholai med at tro på julemanden, da han som ung knægt tog sin far på fersk gerning, da han var ved at proppe gaverne under forældrenes seng.

- Så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået.

Den fedeste gave nogensinde

For børn er forventningen og spændingen omkring julen og gaverne altid ekstrem. Og derfor skal de bedste julegaver også findes fra barndommen.

- Jeg tror klart det (red, den bedste gave) var, da jeg var en ung knægt og fik mit første skateboard. Hold fast, det var den fedeste gave nogensinde. Der lå tons af sne udenfor, men jeg VILLE bare ud og stå på det skateboard, selvom der lå røv meget sne. Haha, godt minde!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.