Foto: Kanal 4
Foto: Kanal 4

Dagens julegodte: Nanna: Skal holde jul med Janus

Nanna fra 'De unge mødre' skal i år holde jul med kæresten Janus.

Rundkredsen bliver ekstra stor hos Nannas familie i år. Janus og hans familie skal nemlig være med.

- Det bliver lidt spændende, da vi endnu ikke rigtig kender hinandens familier. Men julen er jo familiehygge og hjerternes fest, så mon ikke det bliver hyggeligt, siger Nanna til Realityportalen.dk.

Foruden Janus' familie vil Nannas søskende, forældre og bedsteforældre også være tilstede. Og naturligvis lille Malucca. Og Nanna er slet ikke i tvivl om højtidens fordele og ulemper.

- Det bedste ved julen, er, at det er møghamrende hyggeligt. Jeg synes bare, at der er en helt speciel ro, også selvom det ofte også er der, man kan stresse allermest.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Jessica Sky: Julen dufter af hjemmebag 

Thailand og græsslåmaskine

Tidligere på året flyttede den unge mor i rækkehus med sin datter, og dette præger også årets ønskeliste.

- Jeg ønsker mig faktisk hjælp til en græsslåmaskine, siger den unge mor.

Stod hun med helt frie tøjler, var hun heller ikke i tvivl om, hvad kæresten Janus skulle begaves med.

- Hvis jeg var fuldstændig økonomisk fri, ville jeg vildt gerne give Janus en tur til Thailand. Han har en lang fortid dernede, og han vil rigtig gerne hilse på alle sine venner igen. Der er et stort savn, og det forstår jeg så godt.

LÆS OGSÅ: Nanna om kæresten: Janus har blæst mig omkuld 

Hårdt år

Selv har Nanna haft et hårdt år. Hun gik nemlig fra Ditlev, og det har ikke været nemt.

- I øjeblikket går meget af tiden med at finde ud af samvær mellem Ditlev og Malucca. Det hele går igennem statsforvaltningen. Men det har taget rigtig hårdt på mig, så jeg går til en psykolog, udtaler hun.

Selvom den unge mor tager endnu en sæson i 'De unge mødre', har hun alligevel overvejet konsekvenserne af at vise alle problemerne med Ditlev på tv.

- Vi er stadig medvirkende i 'De unge mødre', og jeg har ikke planer om et exit endnu. Det har i hvert fald ikke strejfet mig endnu. Eller jo, nogle gange midt i alt det møg med Ditle, siger hun og fortsætter:

-. Men så længe det ikke er noget der skader nogle af os, fortsætter vi. Det er super hyggeligt og en fed oplevelse at være med. Og så rykker det bare helt vildt i ens personlige udvikling. Man lære noget om sig selv, og tænker en del mere over tingene, slutter hun af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.