FOTO: SBS/Krestine Havemann
FOTO: SBS/Krestine Havemann

Dagens julegodte: Nanna glæder sig til Maluccas første jul

Julen i år bliver noget ganske særligt, for det er nemlig første gang, hun skal inddrage sin lille datter i de dejlige traditioner.

Nanna har altid elsket julen, sneen, familiehyggen og de mange julelys. Hun har altid fejret julen med hele familien, og der skal aldrig mangle noget. I år er hun dog ikke i tvivl om, hvad der er hendes højeste ønske:

- Mit højeste ønske er, at Malucca virkelig kan mærke stemningen, og bliver påvirket af det, så man kan mærke og se det på hende! I år er der ikke noget der betyder mere for mig, fortæller Nanna til Realityportalen.dk mens hun tilføjer, at hun for første gang selv pynter op til jul.

LÆS OGSÅ: Nanna: Vores datter er en gave 

Risengrød til julemanden

Nanna er ret sikker på, at Malucca får besøg af julemanden i år, men da hun selv var barn, nåede han aldrig indenfor.

-Vi satte grød udenfor døren og den blev altid spist og kvitteret med julemandens "kornsæk" med gaver fra ham, siger den unge mor.

Eftersom, at han er dukket op de sidste mange år, mon ikke, at han så ikke også skal ind og se Nannas lille datter.

 Læs også: Nanna og Ditlev er gået fra hinanden

Pyrus, Disney og julaften

I december er der ikke meget ro i den unge mors lejlighed. Der skal gerne køre julemusik eller julefilm i baggrunden. Gerne af favoritjulekalenderen Pyrus og juleaften skal der ses Disneys juleshow og hygges, men der er én bestemt ting, den unge mor ikke er begejstret for.

- Jeg aldrig har kunnet fordrage at synge om juletræet, for jeg har en hund hos mine forældre, der bliver temmelig lysten, når vi løber rundt om træet, så han går til den på sin sovepuden, fortæller Nanna.

 LÆS OGSÅ: Nanna irreteret over bryst-snak i 'De unge mødre'

Der er også minusser ved julen

Selvom Nanna er inkarneret juleelsker, er der dog også ulemper ved julen. Men selvom at kontoen ofte bliver tømt, er det ikke det allerværste, mener Nanna.

- Det er rigtig øv at vide, at det ikke er alle, der har midlerne til at holde den jul, de gerne vil, slutter Nanna.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.