Dagens julegodte: Mitchel har fået sin julegave

På trods af, at den søde partybøsse Mithel Nebelong fra ’Singleliv’ har fået sit største julegave ønske – nemlig en kæreste, glæder han sig til julen.

Det er svært at købe julegave til Mitchel. I år er ønskesedlen kort, for Mitchel har fået det han ønskede sig mest.

- Mit største julegaveønske har jeg allerede fået. En smuk og dejlig mand, fortæller Mitchel med et forelsket smil på læben.

Det er ikke kun det, at kæresten er kommet ind i billedet, der gør ham til en svær en at købe gave til, det er også fordi, at Mitchel som regel køber det han mangler og ikke gider vente på at få det.

LÆS OGSÅ: Få Susan K i julegave

En kombineret juleaften 

Selvom Mitchel har fået sit største ønske opfyldt, så glæder han sig til sin juleaften, som i år byder på lidt af hvert:

- I år skal jeg fejre jule med at lave mad til syge mennesker, og derefter skal jeg hjem til min familie for at spise god mad med dem. Vi bliver kun den nærmeste familie, men det er nok også sådan, at det er bedst.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Samanta kan ikke holde sig fra julesovsen

Vi hader sang og dans

Julen hos Mitchel og familien er traditionel, når det gælder julemaden, men det er ikke alle andre traditioner, der bliver håndhævet.

- Vi danser sjældent om juletræet eller synger. Vi hader at danse og synge, hvilket nok er for andres bedste, da vi ikke ejer tone eller rytme nogen af os, siger Mitchel.

Men selvom Mitchel glæder sig til jul, så er der dog et lille skår i glæden. For desværre deltager den store julegave, Mitchels kæreste, ikke i juleaften hos Mitchel.

- Han skal fejre hos sin egen familie, fortæller Mitchel.

LÆS OGSÅ: Mitchel er forelsket i en pige

Min bedste julegave

Noget af det bedste ved julen er gaverne, og Mitchel elsker især at give gaver til andre. Den bedste julegave han selv har fået kom fra hans ekskæreste:

- Min bedste julegave nogensinde må være min hund, som jeg har fået af en eks kæreste. Hun er født juleaften, og var den bedste gave, man kunne ønske sig, fortæller Mitchel, og fortsætter:

- I dag bor hun dog hos mine forældre, da hun har det bedre i et stort hus med have end i en lille lejlighed med altan.

Det værste ved julen er...

Selvom gaver er dejlige, synes Mitchel at gaveræset og julen bliver overdrevet til tider, derfor har han et godt bud på, hvad julegaverne også kunne være.

- Det værste ved julen er alle forventningerne, som alle andre har. Jeg synes ikke, at det hele behøver være så dyrt og fint, jeg tror, at jeg til næste år vil strikke alle mine julegaver, griner Mitchel.

LÆS OGSÅ: Mitchel og Co. samler ind for Dansk Flygtningehjælp

Farmor var julemand

Det er ikke kun traditionen med at synge og danse om jultræ, som ikke håndhæves hjemme hos Mitchel. Han troede i mange år på julens magi og på julemanden. Desværre fortsatte det ikke evigt.

- Julemanden kom på besøg hjemme hos mig i mange år, indtil min tvillingebror Mark og jeg afslørede, at julemanden var min farmor. Siden dengang har julemanden ikke været på besøg, men gaverne kommer stadig under træet, slutter Mitchel.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.