Dagens julegodte: Michella håber på en positiv jul

Michella Evers fra 'Singleliv' håber på at komme igennem julen uden alt for mange dårlige minder.

Der er som altid drøn på Michella Evers’ liv, og december måned er ingen undtagelse. Udover at jonglere med 10- og 12-taller på sin salgs-uddannelse, har hun efterfølgende planer om at læse en speciel studieretning på HF og så videre som klinisk diætist.

- Derudover er jeg i fuld gang med min kommende rock/pop plade, som bliver udgivet sommeren 2014. Der kommer en lille smagsprøve her i december fra pladen, som bliver udgivet som single. Jeg glæder mig så meget til, at folk kan høre, hvad der virkelig er mig og min musikstil, siger Michella til Realityportalen.dk.

Derudover glæder realitybaben sig til at komme ud og mærke sit publikum og deres energi.

- Det er der min drivkraft, min kærlighed til musikken og dem der lytter er, forklarer Michella og tilføjer at de mange planer ikke udelukker, at hun vil deltage i tv igen, når det rigtige program dukker op.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre': Lille Lia er kommet hjem igen

Lækkerier på ønskelisten

Michella i et fint nissepige-kostume. (Foto: Privat)
Michella i et fint nissepige-kostume. (Foto: Privat)

Som skilsmissebarn kan Michella nikke genkendende til at julen ikke altid er lutter lagkage.

– Til jul ønsker jeg mig egentlig bare at komme igennem den uden noget negativt. Jeg har desværre altid været ret uheldig i december, så jeg håber i år er anderledes, siger Michella og fortsætter:

- Men hvis jeg skulle vælge en gave, ville det være noget forskønnelse i form af tatoveret bryn, påsætning af øjenvipper og en diamantslibning, så min hud kan blive fornyet og rengjort.

For Michella handler julegaver dog mest om at være personlige og betydningsfulde. Og det gælder også, hvis hun fik frit valg til at vælge, hvad hun skulle give en kæreste i julegave.

- Den bedste gave jeg kunne give en kæreste, ville nok være en oplevelsesrejse til Thailand og øerne omkring. Det skulle være en smuk oplevelse og noget, jeg gerne ville dele med en, jeg elsker, siger Michella.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Jessica Sky

En rigtig jul og næstekærlighed

Michella holder en traditionel dansk jul med alt, hvad dertil hører. Og julehygge og stemning ligger helt klart til en af hendes favoritter.

- Det bedste ved julen er, at man gør noget ekstra for dem man elsker, julebagning og når der skal leges pakkeleg, hvor vi skal stjæle gaver fra hinanden, fortæller Michella.

Julen er en travl tid, og det kan Michella også fornemme.

- Det værste er al den stress, man kan mærke hos folk, siger hun og tilføjer:

- Julen er, hvad man gør den til.

Og for Michella indebærer det også at hjælpe dem med dårligere kår end en selv.

LÆS OGSÅ: Kasper Johansen: Derfor er ‘Fristet’ ikke længere på skærmen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.