Dagens julegodte: Michela: Smilla åbner alle gaverne

Også hos denne unge mor er det nu blevet jul, og det nyder hun og datteren Smilla i høj grad.

Julen er en skøn tid, selvom den unge mor dog må nævne julegaveræset som det absolut værste. Men selv dette bliver glemt, når først juleaften kommer.

- Vi holder jul på den traditionelle måde. Lækkert mad bestående af, and, flæskesteg, brune og hvide kartofler, franske kartofler og brun sovs. Så bliver der spillet pakkeleg, før det er tid til risalamande, så skal der danses om juletræet samtidig med, at der bliver sunget julesange, og så er det tid til at pakke gaver op, siger Michela til Realityportalen.dk.

Og det at pakke op er ikke noget Michela skal bekymre sig om. Hun har nemlig hjælper på.

- Det bedste ved julen er helt klart stemningen og spændingen i min datters øjne, når hun pakker hendes (og de fleste af vore andres gaver) op, griner den unge mor.

LÆS OGSÅ: Husker du Christina Brodersen fra 'De unge mødre'?

Ny computer på ønskelisten

Michela har også fødselsdag i december, så her er rig mulighed for at få indkasseret en del gaver. Men i år har hun dog kun et enkelt ønske.

- Jeg ønsker mig egentlig bare en ny computer, da min gamle ikke rigtigt kan mere. Ellers bare lidt småting. Det vigtigste er, at Smilla får en masse ting, som hun kan bruge, og som hun bliver glad for, slutter den unge mor af.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse napper en omgang mere af ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.