Dagens julegodte: Melanie elsker julemad og familiehygge

Melanie elsker, når kalenderen viser december. For det er en måned med julemad og familiehygge – to ting som ’For-lækker-til-love-stjernen’ værdsætter meget højt.

Melanie er slet ikke i tvivl om, hvad der er det allerbedste ved julen.

- Det bedste ved julen er nok maden, og det at være sammen med min familie, da det ikke er noget, som jeg når så meget til hverdag, siger Melanie til Realityportalen.dk.

Når det er jul, tager Melanie hjem til sin mor i Vordingborg, hvor de fejrer julen på traditionel vis.

- Juleaften spiser vi al den klassiske julemad sammen, så rafler vi om gaver, danser vi om juletræet og pakker gaver op, og til sidst hygger vi bare til langt ud på natten, fortæller Melanie.

LÆS OGSÅ: Nattens reality-julefrokost var vildere end vild

Er dårlig til at fejre jul

Selvom Melanie elsker julemaden og familiehyggen, så indrømmer hun, at hun faktisk er rigtig dårlig til at fejre jul. For i december er der nemlig noget andet, som hun også ser meget frem til.

- Jeg er faktisk rigtig dårlig til at fejre jul. Jeg glemmer det lidt, da jeg også har fødselsdag i december, så det fokuserer jeg mest på, siger Melanie, som fyldte 20 år d. 4. december.

Får sine ønsker opfyldt

Men det giver hende samtidig mulighed for, at få alle sine ønsker opfyldt. Og hun er godt tilfreds med de gaver, hun plejer at få.

- Min mor giver mig altid det, jeg ønsker mig allermest, så jeg synes, at mine gaver har været lige gode hvert år, fastslår Melanie og fremhæver, at hendes største ønske i år nok er en pung fra Marc Jacobs eller et nyt glattejern.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Mitchel har fået sin julegave

Tror på julemanden

Da Realityportalen.dk spørger ind til, hvornår Melanie holdte op med at tro på julemanden, er svaret overraskende.

- WHAT!!!??? Findes julemanden ikke?
, udbryder Melanie og fortsætter:

- Julemanden kom altid på besøg hjemme hos mig som barn, og det gør han stadig i min julesok. Og han giver mig også stadig adventsgaver. Men da jeg var lille, bagte vi altid julekager, og satte det frem med mælk til julemanden. Og dagen efter var juletræet pyntet, og min mor var sjovt nok fem kilo større, griner Melanie til slut.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.