Dagens julegodte: Joachim og julesex

Julen er gennemsyret af traditioner og værdier, hvilket ikke er 'Fristet'-vinderens favoritter - men i julen kan han bære over med det.

Juleaften for Joachim er forbundet med familie, familie og mere familie - tilsat lækker mad, øl og gløgg. Selvom traditionerne er på plads år efter år, så kan antallet af gæster variere alt efter, om den kække fyr holder jul med farens eller morens side af familien.

- Nogle gange er vi kun otte til ti stykker, men på de helt store juleaftener har vi været 25+.  Det er meget klassisk og traditionelt med en hyggelig stemning, nissehuer, hygge for børn, læææææker mad i lange baner med alt, hvad man kan drømme om. Og selvfølgelig dans om juletræet, udpakning af gaver og så kolde øl, god vin, gløgg og hvad der ellers hører til, fortæller Joachim til Realityportalen.dk.

Julesex hitter

For det meste plejer han at falde om med maven fuld af marcipan og mad klokken fire om natten - så selvom man har vundet 'Fristet', behøver man ikke have nogen traditioner om at skulle i byen.

- Sidste år, i  2011, var det første gang, jeg tog i byen. Jeg tog til Roskilde, da mine gode venner, som jeg grundet 'Fristet' havde svigtet lidt, lokkede med en god bytur  Så det var sjov og ballade, siger han og gør det klart, at der ellers ikke er nogle anderledes traditioner den 24.

Men skulle muligheden byde sig, så er han ikke uvillig til at lave en tradition.

- Julesex er altid fantastisk, smiler han.

LÆS OGSÅ: Få Susan K i julegave

Det er fedt at møde julemanden

I mange hjem er det desuden en fast tradition, at manden med rensdyrene kigger forbi. Men måske har Joachim været for optaget af gaver, mad eller noget helt tredje - for han er lidt usikker på, om julemanden kiggede forbi hans hjem.

- Bum, bum. Det har han vel gjort - i hvert fald i Finland da jeg holdt jul deroppe. Men nej, han har sgu da nok også været i DK. Underligt, at jeg ikke kan huske det  Har ikke set ham længe, siger han.

Men selvom julemanden ikke har vist sit hvide skæg og røde tøj længe, så betyder det ikke, at han ikke findes. For det er faktisk ikke et spørgsmål om, hvorvidt han findes eller ej - for det gør han.

- WHAT!?! Altså, at tro på at han ikke har hjælpere, for det ved jeg han har. Ellers kan han jo ikke nå alle husene på én aften!! De små alfer, de er så søde. En gang så jeg ham faktisk, da han fløj væk i sin kane! Fedt!

LÆS OGSÅ: Michael Lange går jule-amok

Legebarnet vil gerne slippe for madlavningen

Julemaden laver ikke sig selv, og det ved Joachim absolut godt. Men han vil da helst sætte andre til det hårde arbejde.

- Jeg er et rigtigt legebarn. Så hvis jeg kan gemme mig fra madlavning og hjælp til andre ting, så ligger jeg gerne hele dagen på gulvtæppet med ungerne og ser tegnefilm! Jeg elsker tegnefilm.

Men selvom alle tegnefilm hitter, så var der en favorit, da 'Fristet'-fyren var barn.

- Jeg tror, at jeg var ret nede med Pyrus, siger han.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Se Jessica og mor Jettes vilde julegaveønsker

Julen er stressende

Selvom den kække fyr gør sit for at slippe for planlægning og madlavning, så kan han ikke undgå det. Og det er faktisk det værste ved julen.

- (Red, Det værste ved julen er), at man altid på en eller anden måde er stresset. Om det så er maden, gaverne, de mange mennesker på Strøget - så oplever man altid lidt stress. Udover det, så bliver man voldtyk, slår han fast.

Alligevel så kan samværet med familien og de dertilhørende traditioner og værdier rode en smule bod stress-faktoren.

- Selvom jeg ikke er meget for sådan noget dansk pis (red, værdier og traditioner),men hyggen og den fantastiske tid sammen med familien, kan jeg leve højt på længe.

LÆS OGSÅ: Joy er til piger

Det er bedre at give

Som barn er de mange gaver det helt store fokuspunkt, men med tiden ændrer det sig. Og selvom man er et legebarn, så lærer man at sætte pris på andre ting i livet. Derfor er det største julegaveønske også klart.

- At jeg kan få ro nok i kroppen over julen, så stressen, som jeg har følt længe, mindskes, og at jeg får en fantastisk tid med familien. Jeg mangler ikke noget specifikt materialistisk, og jeg er efterhånden blevet så gammel, at jeg bedre kan lide at give end at modtage, lyder de kloge ord.

Derfor er det også svært at komme med et bud på den bedste gave nogensinde.

- Puh, det kan jeg simpelthen ikke komme på. Jeg var i Thailand over julen 2007 og fik nogle alternative små gaver, som blev købt på det lokale marked. Måske er det stemningen og det fantastiske miljø med familien, der gjorde gaverne meget personlige. Ellers har jeg da modtaget adskillige skjorter, som jeg har gået med ,til de faldt fra hinanden, fordi jeg var så glad for dem.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.