Nu hedder hun Malene, men da vi lærte hende at kende i 'De unge mødre' gik hun under navnet Inge Yvonne, og vi fulgte med, da hun blev mor til datteren Annabel. Foto: SBS/Jakob Mydtskov
Nu hedder hun Malene, men da vi lærte hende at kende i 'De unge mødre' gik hun under navnet Inge Yvonne, og vi fulgte med, da hun blev mor til datteren Annabel. Foto: SBS/Jakob Mydtskov

Dagens julegodte: Inge Yvonne og lille Annabel hygger til jul

Den unge mor glæder sig til jul, hvor hun skal hygge med familien og sin lille datter.

Hos Inge Yvonne og lille Annabel fra 'De unge mødre' står julen i hyggens tegn.

-Jeg fejrer jul med min familie og min datter. Det ene år ved min mor og stedfar, det andet år ved min far og stedmor, forklarer Inge Yvonne til Realityportalen.dk.

Og her har julemanden altid kigget forbi. Og det er en tradition, der er blevet holdt ved lige, efter at Annabel er kommet til verden. Inge Yvonne har dog ikke troet på den røde, skæggede mand, siden hun var 12 år.

Derudover er hun vild med jule-tv og følger gerne med  år efter år.

-Jeg ser altid jule-tv og julekalender, men jeg har altid bedst kunne lide Pyrus, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Inge Yvonne har fået en pige-kæreste 

Gaver er ikke vigtige 

I år har den unge mor ikke nogle særlige juleønsker. Men generelt har det aldrig været gaver, som har været i centrum ved Inge Yvonnes jul.

- Jeg har ikke noget julegaveønske. Det er tanken, der tæller synes jeg, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Da Inge Yvonne var mindre, var det nu helt anderledes. Som lille var ventetiden på gaverne nemlig det absolut værste ved julen. Men sådan er det ikke længere, og nu er hun ikke i tvivl om, hvad hun sætter mest pris på ved julen.

- Det er helt klart, at familien samles at se Annabel lyse op, når hun åbner sine gaver og alt den lækre mad, slutter hun af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.