Dagens julegodte: Dolken: Er helt klar på mere TV

Dolken, fra ’Kongerne i Svendborgg er kendt for fest, farver, tis og garanteret underholdningsværdi, og det vil han gerne vise mere af.

Dolken er for længst kommet hjem fra Svendborg, hjem til hverdagen, væk fra kameraere osv. Men, er der håb for seerne, om at se Dolken på skærmen igen? Realityportalen.dk har spurgt Dolken, om han har lyst til at lave mere tv, hvis muligheden byder sig.

-Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at lave mere, kommer det straks fra den kække fyr, som fortsætter:

-Det kunne være sjovt at prøve kræfter med lidt ’komedie-halløj’ eller noget i den retning, fortæller Dolken om sine tanker omkring fremtiden i tv-branchen.

Om han allerede har fået Tv-tilbud, vides ikke, for hertil svarede, den ellers altid meget åbne, Konge, kort og godt: -Måske, måske ikke...

Så vi må alle vente spændt! Både på hvad vi får i julegaver, men også på hvornår/om vi får Dolken at se se på Tv igen.

Højtiden hvor flest pisser sengen

Dolken som lille julenisse, han er jo kær, og mon ikke, han nok skal kunne score et par lamselår, hvis han hiver dette foto op af lommen. (Foto: Privat)
Dolken som lille julenisse, han er jo kær, og mon ikke, han nok skal kunne score et par lamselår, hvis han hiver dette foto op af lommen. (Foto: Privat)

Dolken vil ikke beskrive sig selv som det store julemenneske, men der er nu alligevel et par ting, den herlige fyr elsker ved julen, og så er der noget, han bestemt ikke elsker:

-Det værste ved julen er uden tvivl folks stressen og folks forventninger, fortæller Dolken og fortsætter:

-Alle folk går ud fra, at alle elsker julen og hvad, der hører med, og de har ingen forståelse for, hvis folk som mig ikke er helt oppe at ringe over julen, forklarer Dolken.

Når det så er sagt, er der naturligvis også noget, som Dolken elsker ved julen.

Elsker, når børnene er glade

Den rare konge tænker ikke kun på fest og farver, det er nemlig noget helt andet, som er lige netop dét, han elsker allermest ved julen:

-Det er uden tvivl at se børn glade!, kommer det fra den charmerende nordjyde.

-Børn går jo helt amok over julen, siger Dolken med et stort smil, -Den glæde man ser i børns øjne i julen, har jeg kun set ét sted før, griner Kongen og fortsætter:

-Nemlig i mine sorte prins’ øjne, når han ser et dejligt stykke pigebarn! Griner den herlige fyr, som nok kan have ret i, at glæden i Knaldperlens øjne, når han ser en pige, er sammenlignelig med små børns glæde, når det er jul.

En anden ting Dolken elsker ved julen, vil de fleste nok kunne gætte.

-Jeg er KÆMPE fan af julefrokoster, kommer det, med stor entusiasme, fra den altid festlige fyr.

-Til julefrokoster giver folk den satme gas! Og jeg er ret sikker på, at det er dagene, hvor flest folk PISSER i sengen, konstaterer Dolken.

Og om Dolken har fundet sig en pige, som tør sove med ham efter en vild julefrokost vides ikke helt. Men, Dolken har svaret, at han ville give en/ sin (eventuelle) kæreste et nissepigekostume i julegave, samt at han, i julegave, ønsker sig at se ’en vis person’ i nissepigekostume. Hvem denne heldige nissepige er, ved vi ikke, men vi kan fortæller, at det ikke er Knaldperlen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.