Crone og Tantholdt jubler: Vi flytter sammen

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed og flytter sammen.

Efter fire år som par lader det til at Natasja Crone, 50, og Rasmus Tantholdt, 47, er klar til at tage et stort skridt sammen. I begyndelsen af sidste uge satte han sin lejlighed nær Nørreport til salg, og et par dage efter kom hendes hus i Trørød i Nordsjælland på markedet.

- Jeg kan bekræfte, at vi gerne vil flytte sammen. Derfor har vi sat vores boliger til salg, fortæller Rasmus Tantholdt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag

Sidste sommer talte sagde Crone, at de endnu ikke helt havde besluttet, hvad der skulle ske, når deres respektive børn var fløjet fra reden.

- Skal vi så finde en lejlighed i København sammen? Et hus? En lille lejlighed og et sommerhus? Eller en husbåd? Hmmm. Ingen ved det. Vi må se, hvordan det ender, sagde hun til B.T.

Hun har sønnerne Samuel, 22, og Noah, 18, med sin første mand, mens han har sønnen Emil, 16, fra sit ægteskab med Caroline Boserup.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født

Huset i Trørød har Crone udbudt til salg for 8.495.000 kroner. Hun købte det i 2010 sammen med sin daværende kæreste, Lasse Sjørslev, for 5,1 millioner, men overtog det, efter de gik fra hinanden. Det er opført i 1968 og tegnet af Ole Helweg, én af tidens arkitektoniske frontløbere og manden bag blandt andet Hotel Marina i Vedbæk. Det ligger for enden af en blind vej og har 130 kvadratmeter fordelt på køkken, stuer og fire værelser. Hertil kommer en lys kælder på 81 kvadratmeter.

 (Foto: Ejendomsmægler Bjørn og Byskov)

 (Foto: Ejendomsmægler Bjørn & Byskov)

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-vinder overrasker

Tantholdts lejlighed er på 131 kvadratmeter fordelt på to etager. Nedre plan byder på entré, brusebadeværelse og køkken-alrum, mens øvre plan har en stue og to værelser. Lejligheden købte han i 2016 for 5,5 millioner, og nu lyder prisen 6.995.000 kroner.

 (Foto: LokalBolig København City)

 (LokalBolig København City)

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Så alvorligt var Maschas styrt
Efter fire år som par lader det til at Natasja Crone, 50, og Rasmus Tantholdt, 47, er klar til at tage et stort skridt sammen. I begyndelsen af sidste uge satte han sin lejlighed nær Nørreport til salg, og et par dage efter kom hendes hus i Trørød i Nordsjælland på markedet. - Jeg kan bekræfte, at vi gerne vil flytte sammen. Derfor har vi sat vores boliger til salg, fortæller Rasmus Tantholdt til HER&NU. LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag Sidste sommer talte sagde Crone, at de endnu ikke helt havde besluttet, hvad der skulle ske, når deres respektive børn var fløjet fra reden. - Skal vi så finde en lejlighed i København sammen? Et hus? En lille lejlighed og et sommerhus? Eller en husbåd? Hmmm. Ingen ved det. Vi må se, hvordan det ender, sagde hun til B.T. Hun har sønnerne Samuel, 22, og Noah, 18, med sin første mand, mens han har sønnen Emil, 16, fra sit ægteskab med Caroline Boserup. LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født Huset i Trørød har Crone udbudt til salg for 8.495.000 kroner. Hun købte det i 2010 sammen med sin daværende kæreste, Lasse Sjørslev, for 5,1 millioner, men overtog det, efter de gik fra hinanden. Det er opført i 1968 og tegnet af Ole Helweg, én af tidens arkitektoniske frontløbere og manden bag blandt andet Hotel Marina i Vedbæk. Det ligger for enden af en blind vej og har 130 kvadratmeter fordelt på køkken, stuer og fire værelser. Hertil kommer en lys kælder på 81 kvadratmeter. (Foto: Ejendomsmægler Bjørn og Byskov) (Foto: Ejendomsmægler Bjørn & Byskov) LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-vinder overrasker Tantholdts lejlighed er på 131 kvadratmeter fordelt på to etager. Nedre plan byder på entré, brusebadeværelse og køkken-alrum, mens øvre plan har en stue og to værelser. Lejligheden købte han i 2016 for 5,5 millioner, og nu lyder prisen 6.995.000 kroner. (Foto: LokalBolig København City) (LokalBolig København City) LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Så alvorligt var Maschas styrt