Foto: Thomas SamsoePhotography Samsøe
Foto: Thomas SamsoePhotography Samsøe

Cougar-Stephanie har en hemmelig elsker

I aftenens afsnit af Singleliv skal cougaren Stephanie besøge sin hemmelige elsker, og han skal have noget særligt.

Selvom flere af efterårets reality-programmer er sluttet, så er der stadig nogle stykker tilbage. Et af disse er ‘Singleliv’, og det bliver en hed affære i aftenens afsnit, hvor den smukke cougar Stephanie skal besøge sin hemmelige elsker gennem en årrække.

Men først skal hun lige friskes op med noget nyt hot undertøj, som den mystiske elsker kan nyde. Og han er mystisk, det er nemlig ikke meget, Stephanie vil ud med om sin elsker.

- Min elsker er sidst i 30’erne, og jeg har kendt ham i rigtig mange år, og han er sådan on-off, når jeg ikke har partner. Så kender vi hinanden så godt, og så passer det altid med, at han heller ikke har partner, fortæller Stephanie i aftenens afsnit, og fortsætter:

-I dag har jeg lyst til noget sex, som bare er et par quicky. Der er jo en masse energi, som skal kanaliseres ud, jeg har lige mistet et familiemedlem, så jeg kan mærke, at jeg svinger lidt, så der skal bare fyres max af.

LÆS OGSÅ: Cougar-Stephanie: Mit liv er fuldstændig forandret

Claus’ succes hos pigerne daler

I aftenens afsnit kan man desuden følge Dan, der tager på romantisk date med Karin, som han mødte ugen før på en bytur i København. Karin er lidt ældre end de piger Dan normalt dater, men det lader ikke til at bremse den spirende romance imellem dem.

Silvia tager en tur til Fyn for at gå til casting på en stor skønhedskonkurrence. Og benytter samtidig lejligheden til at tjekke det fynske natteliv ud for nye kæresteemner.

Vestjyden Claus charmerer damerne til friluftskoncert, men efterhånden som promillen stiger daler Claus succes hos pigerne, og han må gå alene hjem fra friluftskoncerten. Se med i ‘Singleliv’ i aften kl. 20.00 på Kanal4.

LÆS OGSÅ: Det er slut med Claus og Lone

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.