Coronatests afgør fremtid i 'Vild med dans'

Karina og Janus er triste over, at de ikke skal på dansegulvet i aften. Nu er det op til den sidste coronatest i rækken, om de kan træne videre igen fra på mandag.

Normalt vågner Karina Frimodt og Janus Nabil Bakrawi op fredag morgen og er både spændte og fyldte med nerver, men sådan er det langt fra denne morgen. I aften har de været nødsaget til at springe 'Vild med dans' over.

Det skyldes, at Silas og Karina i forbindelse med musicalen 'Dirty Dancing', der for tiden spilles i Aarhus, har været i kontakt med en coronasmittet, og derfor er de gået i karantæne.

- I dag er jeg virkelig bare trist indeni. Jeg er så ked af, vi ikke kan danse vores dans i aften, som vi har trænet på og glædet os til at vise seerne, og det bliver svært at sidde stille og se programmet på skærmen, når man egentlig stadig er med i programmet og mest af alt har lyst til at danse rundt på det flotte dansegulv sammen med Janus, siger Karina.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette ‘Vild med dans’-par bliver kærester

Hun er meget imponeret over måden, hvorpå TV 2 har taklet hele situationen, og hun sætter pris på, at de stadig kan være med i 'Vild med dans' på trods af en dansepause fra studiet i aften.

Lørdag skal parret igen testes, og hvis de to tests også er negative, kan de danse med igen i næste uges live program.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

- Jeg krydser ALT og håber inderligt, at de to tests er negative, så Janus og jeg kan starte på en ny dans på mandag, siger Karina.

Hverken hun eller Janus mærker nogle symptomer på corona.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager blev grinet af som barn: Ingen ville danse med mig