Ciano. (Foto: TV3)
Ciano. (Foto: TV3)

Ciano langer ud efter panelpigerne i ’Dagens mand’.

Ciano bryder sig ikke om panelpigernes opførsel i 'Dagens mand', og han mener, at de trænger til at blive sat på plads.

Ciano, som selv har medvirket i ’Dagens mand’, er ikke tilfreds med panelpigernes opførsel i dagens mand, og han langer ud efter dem på Facebook.

- Nogle burde sætte de lede piger på plads i Dagens Mand! De kan være så onde mod den stakkels modige fyr i midten, skriver Ciano på sin Facebook.

Da Ciano selv stod for skud i ‘Dagens mand’, blev han kendt for sin kommentar om, at ingen af de kritiske panelpiger levede op til hans standard. Han forstår dog ikke helt, hvorfor kommentaren kunne skabe så meget forargelse.

- Jeg forstår ikke, hvorfor de panelpiger kan stå og svine den modige fyr til på et personligt plan. De står som en flok liderligere gribbe med hinanden i hånden - 20 mod 1 - og slukker for den ene forventningsfulde fyr efter den anden.
 Men når jeg så stille og roligt siger, hvad mange folk tænker, at ingen af dem lever op til min standard, så er jeg pludseligt hadet på landsplan?! Hmm, siger en undrende Ciano til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Dagens Mand'-Kay scorer på charmen

TV2 vil ikke lave tv med Ciano

Cianos kommentar har også haft den konsekvens, at TV2 ikke vil lave tv med ham mere.

- Trods det, at jeg har den mest sete episode nogensinde i det program, vil TV2 ikke lave tv med mig mere grundet min opførsel. Jeg mener blot, at jeg var ærlig og spillede med på spillets regler og vilkår. Man skal vel ikke tvinges på date, hvis den udkårne ikke er i panelet. Nogen søger kærligheden, andre søger blot en liderlig date, lyder det fra Ciano, som afslører, at han meldte sig til programmet, fordi han ville se, om han kunne holde alle panelpigerne tændte ved første øjekast.

’For lækker til love’ er en klasse for sig

Trods dette synes Ciano alligevel ’Dagens mand’ er et helt fint og underholdende koncept. Han synes dog, at første sæson af ’For lækker til love’ er klasser bedre.

- Første sæson var en klasse for sig af ’For lækker til love’. I resten af sæsonerne er standarden a la ’Dagens mand’. TV3 genudsender ikke første sæson af ’For lækker til love’, fordi de efterfølgende deltagere sikkert ikke kan leve op til standarden, fastslår Ciano til slut.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.