Ciano. (Foto: TV3)
Ciano. (Foto: TV3)

Ciano er imod knive i nattelivet

'For lækker til love'-fyren synes, at tendensen med knive i nattelivet er trist - han kender nemlig alt til konsekvenserne.

Den. 17. november mistede en 21-årige mand livet i Kødbyen i indre København. Dødsårsagen var adskillige knivstik. Og nu vil Ciano fra 'For lækker til love' hjælpe med at udbrede budskabet som lyder: "Nej til knive i nattelivet".

-Jeg afskyr knive i nattelivet. Jeg synes, det er fejt og kujonagtigt at gå med kniv. Og da en nær ven spurgte, om jeg ville være med, sagde jeg 'ja tak', forklarer Ciano til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Amalie og mor Lotte sælger ud af deres tøj

Kammerat blev overfaldet

Ciano har selv oplevet, hvor voldsomt det kan blive, når en kniv tages med til fest.

-En af mine venner blev engang angrebet med kniv til en privatfest af nogle uvelkomne gæster. Han blev heldigvis ikke stukket ned, eftersom vi hurtigt fik styr på optøjerne, men man forstår virkelig situationens alvor, når der pludselig bliver trukket en kniv, forklarer han.

Og derfor har den flotte fyr et helt klart budskab:

-Jeg håber virkelig, at folk, der bærer kniv i fremtiden vil overveje, hvilke konsekvenser det kan have. Ingen er interesseret i at miste sine nærmeste. Knive er gode redskaber i køkkenet og i vildmarken, men ikke i byen, slutter han.

Skal 'For lækker til love' løbe med titlen som 'Årets realityprogram 2012'? Stem her

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.