Christopher: Fik aldrig min personlige fristelse

For Christopher blev 'Fristet' ikke det sted, hvor han skulle finde sin moralske grænse. Han nåede aldrig at blive konfronteret med sin personlige udfordring, og det er noget, der ærgrer ham. Til gengæld kan han genkende sig selv gennem hele siden medvirken.

Tredje uge i 'Fristet' var udnævnt til at være smerte ugen - og det kunne ugen fuldt ud leve op til. Hvert hold fik fra ugens start udleveret et strømhalsbånd, de konstant skulle bære. Som om ugen ikke havde budt på nok strøm, toppede Adam med en afgørende udfordring, der indebar mønter og et strømbad.

Strømbadet blev endestationen for Christopher, der var oppe imod Angelina fra det fattige hold. Men det var ikke Christopher selv, der stillede op til udfordringen, men derimod den nye fyr på holdet, Jesper.

LÆS OGSÅ: Ida: Jeg er nok verdens dårligste taber

- Jeg valgte ikke at forsvare mig selv, da jeg troede, at Jesper havde en bedre chance for at vinde, da han arbejder med strøm i hverdagen, forklarer Christopher til Realityportalen.dk.

Christopher understreger, at han ikke holder Jesper til ansvar for, at han røg ud, derimod sætter han stor pris på, at Jesper var villig til at hjælpe.

Nåede aldrig et højdepunkt

For fyren fra Aarhus er det en stor skuffelse, at han aldrig nåede at blive præsenteret for sin personlige fristelse, og derfor fik Christopher ikke det optimale ud af sin medvirken.

- Det var ikke, fordi jeg nødvendigvis skulle vinde. Men jeg håbede jo hver dag, at det var mig, der skulle have en fristelse. Jeg var virkelig spændt på at se, hvad de havde fundet frem til mig - godt som dårligt. Det, at jeg ikke nåede at få den, har været en kæmpe skuffelse for mig.

Desuden kom Christopher ikke specielt godt ud af det med sit hold - bortset fra Søren - hvilket han vidste fra dag et af. Tiltrods for, at det var blandede følelser, Christopher havde omkring de andre på holdet, så har han alligevel stor respekt tilovers for samtlige.

- Jeg kunne ikke rigtig med mit eget hold, det er ingen hemmelighed. Jeg kan ikke lide, når folk lyver, selv om det er et spil. Jeg ved ikke, om de tror, at man ikke kan se det. Men jeg respekterer dem alle - også Amalie, som jeg ellers ikke kunne så godt med, forklarer han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sofie: En oplevelse for livet

Christopher uddyber, at han har stor respekt for Amalie, fordi hun tør vise, hvem hun er og stå ved det, selvom hun får lidt modstand.

Selvom Christopher ikke kom så godt ud af det med det rige hold, så er han glad for at have mødt deltagerne på det fattige hold. Særligt Joanna og Jonas har gjort indtryk på Christopher.

- Der er ingen tvivl om, at dem jeg kunne/kan bedst med klart er Joanna og Jonas, stærkt efterfuldt af Bo, Carolina, Søren og Jesper - og så lige Frederik Fetterlein, siger han med et smil.

Grænsen langt fra nået

Selvom Christopher lod Jesper tage over på den afgørende udfordring, så er det ikke ensbetydende med, at den personlige grænse var nået.

-  Min grænse går på ingen måde ved strøm, not at all. Man var ikke engang tæt på at ramme min grænse derinde, slår han fast og understreger nok en gang, at det virkelig ærgrer ham, at han ikke fik sin personlige udfordring.

Selv da deltagerne skulle aflive hundehvalpene, var det ikke noget, der nærmede sig grænsen. Men dermed ikke sagt, at han ikke blev påvirket under opholdet i Adams villa.

- Der var en enkelt ting, der rørte mig lidt, og det var med Bos brors gravsten.

Ville ikke være en falsk person

Christopher er udemærket klar over, at han kunne have ageret anderledes for at blive længere tid i Thailand. Men det var absolut ikke noget, han havde lyst til. Det ville nemlig kræve, at han skulle lave om på sig selv.

- Jeg kunne have valgt at være en falsk person. Jeg kunne rende rundt og være en person, som jeg ikke er normalt og snakke folk efter munden, forklarer han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Michelle: Dyr hører ingen steder hjemme i TV

Beslutningen, om ikke at ændre på sig selv for at være på TV i et spil, havde Christopher taget hjemmefra. Den mulighed var udelukket, for han ville vise Danmark, hvem han er, og derfor kunne det ikke komme på tale at lave om på sin personlighed. Desuden ville han også kunne stå ved sig selv og sine beslutninger, når han kom tilbage til Danmark.

- Modsat nogen af dem, som sidder derinde og siger, at de ikke længere kan kende sig selv, fordi de er gået over deres egen grænse eller er gået på kompromis med dem selv, så kan jeg sagtens stå inde for alt, jeg har gjort - og det med et stort smil på læben, slår han fast.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.