Christopher efter 'Paradise'-exit: Martin manipulerede Anna

Christopher kunne ikke hamle op med Martins charme, og dermed blev det endestationen for Christophers drøm om at vinde 'Paradise Hotel'.

Den nye fyr, Christopher, var klar på at opbygge et stærkt partnerskab med Anna, men de planer blev ødelagt, da Martin indtog 'Paradise Hotel' for anden gang. Anna og Martin havde en flirt kørende, indtil Martin blev smidt ud af hotellet.

- Jeg vidste fra start, da jeg så Martin komme ind igen, at det var mig, der var i fare. Jeg havde jo hørt lidt om Martin og, min partner, Annas tidligere flirt. Men jeg kunne forstå på de andre gæster, at de ikke ønskede Martins tilstedeværelse på hotellet, så jeg følte mig heller ikke helt usikker. For jeg kunne ane et håb i, at de andre ønskede Martin ude, fortæller Christopher til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Martin om 'Paradise'-genopstandelsen: Surrealistisk

Martin er manipulerende

Christopher måtte dog erkende, at han ikke kunne hamle op med Martins charmeoffensiv overfor Anna. Derfor kunne Christopher kun se til, da Anna valgte Martin som sin partner fremfor ham.

- Martin er rigtig god til at manipulere med folk, og jeg tror, at Anna faldt i hans net med alt den sukkersøde snak og opmærksomhed, som han gav hende. Jeg var i Annas øjne, til min store forundring, ikke så attraktiv som Martin, og dét, sammen med følelserne, der var mellem de to, gjorde, at Anna valgte Martin.

Christopher var ikke i tvivl om, at han var udsat, og derfor gik han 110 procent efter Mr. Paradise-titlen, men det lykkedes, som bekendt, ikke.

- Jeg følte, at min chance var at tage den Mr. Paradise-titel, og derfor gjorde jeg alt for at vinde den konkurrence. Jeg friede til Sandra, gav Stine tale og gave og kørte virkelig charmør-kortet, men det hjalp ikke. Jeg er dog stolt og tilfreds med min endelige placering, og jeg mener ikke, at jeg kunne have gjort mere.

LÆS OGSÅ: Kay: God opførsel er vigtig

Målet var 'Paradise Hotel'

Christopher indtog 'Paradise Hotel' med en selvtillid udover det sædvanlige, og det gav nogen mindre pæne kommentarer.

- Den første dag var der et par svinere, men efter min lille "snøring" af Kaj (red. Kay), så fik jeg meget positive tilbagemeldinger. Jeg elsker den opmærksomhed, som jeg får omkring mig, og jeg synes, at det er sjovt at blive genkendt. Så længe det ikke har medført nogen negative episoder.

Selv om den selvsikre fyr nyder den ekstra opmærksomhed, så er der ikke udsigt til, at Christopher toner frem på skærmen i endnu et program.

- Jeg har altid haft 'Paradise Hotel' som mål, og derfor stiler jeg ikke efter mere. Men hvis jeg skulle være med i endnu et program, så skulle det være enten 'Divaer i junglen' eller 'Robinson Ekspeditionen'. Jeg er vild med tanken om at skulle udfordre mig selv i uvante situationer og omgivelser, og jeg tror, med mine dyre vaner, at 'Divaer i junglen' ville være kanon.

LÆS OGSÅ: Kay efter 'Paradise'-exit: Jeg følte mig 100 procent sikker

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.