(Foto: SBS)
(Foto: SBS)

Christina Thorsen: Nu er jeg mere selvsikker

Årene har modnet Christina, som nu endelig føler, at hun er kommet på rette køl.

Der har været nok med store udfordringer for unge Christina Thorsen, som nu er mor til fem drenge og forlovet med kæresten Dennis. Og det er også en klart ældre og mere fattet Christina Thorsen, som Realityportalen.dk møder og gør status med.

- Det vigtigste for mig er mine børn. Jeg skal være et godt forbillede for dem, og være der for dem, altid, slår Christina fast og fortsætter:

- Jeg er nået meget langt, siden man mødte mig første gang i ’De unge mødre.' Jeg har fået meget ros fra folk, som synes, at jeg er vokset med opgaven. Jeg skal bare være mor 100 procent!

LÆS OGSÅ: Nicki slår igennem som sanger

En selvsikker pige

Når man medvirker i et program som ’De unge mødre’, risikerer man også, at mange har en mening om ens person, og Christina har også oplevet at få negative kommentarer, men de fylder mindre end tidligere.

- Første gang jeg var med i ’De unge mødre’ tog jeg kommentarerne meget nært. I dag griner jeg lidt af det, for jeg ved, at jeg er en god mor, og at jeg gør alt, hvad jeg kan for, at mine børn har det godt.

Christina synes selv, at hun har udviklet sig meget, siden man så hende første gang i den populære programserien.

- Jeg har været igennem en stor forvandling. Jeg er gået fra at være en meget usikker pige, som ikke rigtig vidste, hvor jeg skulle gøre af mig selv til nu at være mere selvsikker og ligeglad med folks negative kommentarer. Jeg er, som jeg er.

- Jeg tænker, at de mennesker, som kommer med negative kommentarer, ikke har det godt med sig selv, vurderer den unge mor.

LÆS OGSÅ: Hannah ulykkelig over angreb: Philippe lyver

Uheldig kommentarer

Den unge mor indrømmer dog også, at hun nogle gange selv er kommet til at sige noget på skærmen, som ikke altid har været lige smart.

- Selvfølgelig er der måske nogle kommentarer, som ikke altid har været lige gode. Eksempelvis var der min kommentar om, at hvis mine børn bliver taget fra mig, så kunne det godt være, at jeg ville begynde at drikke igen. Det er nok ikke den smarteste kommentar, men det var det, som jeg følte på det tidspunkt, forklarer Christina og fortsætter:

- Jeg er en meget følsom pige, og jeg er ikke bange for at udtrykke mine følelser, men jeg har ikke fortrudt noget. Jeg har vist, hvem jeg er, hvem min familie er, og hvad vi består af.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia: Liam er en fantastisk storebror

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.