Christianes gene efter graviditeten: Det er værre end at føde

Det gør så ondt, fastslår Christiane, som endelig efter 9 måneder har fået bugt med de fleste af følgevirkningerne ved graviditeten.

Der er mange glæder med at være gravid og få en baby, men under og efter en graviditet sker der mange ting med kroppen, og det er ikke alle følgevirkningerne, der giver lige meget mening eller for den sags skyld er lige behagelige. Og her adskiller smukke Christiane Schaumburg-Müller sig ikke fra andre mødre, det afslørede hun i går aftes, da hun sendte live på chri chris Facebookside.

Christiane har tidligere fortalt, hvordan hun døjede med meget vand i kroppen, og det er faktisk først for to uger siden, at hun har kunnet komme i alle sine sko igen, selvom det er ni måneder siden, hun fødte sønnen, Constantin. Men selvom den smukke tv-vært har haft den tvivlsomme glæde af vand i kroppen i ni måneder, så er det slet ikke den værste bivirkning ved graviditeten.

- En anden ting jeg faktisk fik af graviditeten. Jeg har simpelthen fået nedgroede tånegle, og det gør så ondt. Nu har jeg fået bugt med det hos sådan en fodterapeut, men jeg har faktisk proklameret, at det var værre end at føde. Wow, lyder det fra Christiane, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

- Det var faktisk sådan, at bare dynen rørte. Det lyder virkelig klamt nedgroede tånegle, det er ikke fordi, det ser specielt klamt ud. Det gør bare naller.

Heldigvis har Christiane altså her ni måneder efter fødslen fået bugt med de fleste af sine graviditetsgener, men for at det ikke skal være løgn, så har Christiane også lidt så meget af hårtab ovenpå graviditeten, at hun for få uger siden måtte klippe sit hår af. Det fortæller hun også ærligt om i live-udsendelsen, som kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution

LÆS OGSÅ: Christiane i stort interview: L.O.C. er den vildeste far

VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: ‘Amalies Baby’ er lavet på en løgn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.