Christiane Schamburg-Müller var glad for, at Daniel ville ledsage hende til prisuddelingen, hvor hun kunne præsentere ham for mange af sine venner og kolleger (Foto: Henrik R. Petersen).
Christiane Schamburg-Müller var glad for, at Daniel ville ledsage hende til prisuddelingen, hvor hun kunne præsentere ham for mange af sine venner og kolleger (Foto: Henrik R. Petersen).

Christiane udskyder indflytning

Det er ingen hemmelighed, at Christiane Schaumburg-Müller har valgt at vinke farvel til livet som enlig mor og sit palæ i Hellerup. Dette blev klart, da ‘Vild med dans’-værtinden og kæresten Daniel Åxman fornylig valgte at slå pjalterne sammen og købe en villa i den eksklusive forstadskommune Gentofte.

Selvom parret har overtaget deres nye adresse, har de dog valgt at vente med at rykke ind. De har nemlig en del personlige renoveringsprojekter, som kræver tid og tålmodighed.

- Vi er ikke flyttet ind endnu, men vi flytter ind snarest - nok om en måneds tid. Der skal lige laves et par småting. Lige nu går vi blandt andet og ordner have, og derudover er det jo også et stort malerprojekt. Vi vil rigtigt gerne sætte vores eget præg på huset, så det bruger vi tid på nu, fortæller Christiane, da Her&Nu møder hende ved Brøndsalen til Boozts modeshow under Copenhagen fashion week.

LÆS OGSÅ:HOT NEWS! Medina er gravid

Christiane, som vi kender som en kreativ ildsjæl, har blandt andet selv designet panelerne, som kommer til at være gennemgående i huset. Hun har designet dem sammen med sin søster Rikke-Julie Schaumburg-Müller, som er arkitekt og som også har hjulpet til med resten af detaljerne i huset.

Derudover har Christiane også kastet sine grønne fingre over haveprojektet. Selvom der er mange årsager til Christiane og Daniels valg af drømmeboligen, har Christiane en helt speciel kærlighed for haven, som hun beskriver som sit ynglingsspot i hele huset.

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

- Vi valgte huset på grund af helheden. Vi er vilde med beliggenheden, rumfordelingen og lysfordelingen. Det er et virkelig vidunderligt hus på alle fronter, fortæller Christiane.

Christiane og Daniels nye villa i Gentofte (Foto: Henrik R. Petersen)
Christiane og Daniels nye villa i Gentofte (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Første ‘Vild med dans’-deltager afsløret

Christiane: Jeg er en hoarder

Palæet i Hellerup, som Christiane forlader, består af otte værelser og udgør 313 kvadratmeter, mens kæresten Daniel Åxman forlader sin 280-kvadratmeter villa. Parret får altså noget mere plads i deres nye palads, som udgør hele 528 kvadratmeter. Dette bekymrer dog ikke Christiane.

- Jeg kan snildt fylde alt pladsen ud. Jeg er jo lidt af en hoarder, forklarer Christiane og følger op med hendes karakteristiske latter.

Derudover tilføjer hun med et glimt i øjet, at der også er massere af børneværelser. Og om dette betyder, at vi kan forvente en familieforøgelse, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter