(Foto: Kanal 4)
(Foto: Kanal 4)

Christiane afslører: Her er hemmeligheden bag min krop

Hvordan formår man at holde sig i form, hvis man elsker god mad og hader fitness?

Julie Zangenberg får fint besøg i aften, når et nyt afsnit af ‘Julies madselskaber’ løber over skærmen. Her er Christiane Margueritte Schaumburg-Müller gæst i Julies køkken, og der kommer sandheder på bordet.

I går bragte vi et klip, hvor Christiane afslørede, at hun bestemt ikke var fan af fitness - og i øvrigt mener, at Julie burde tage noget tøj på, når hun træner. Men hvordan formår hun så at holde sig i form på den røde løber?

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Jeg HADER fitness!

- Når nu man godt kan lide at få en bearnaise og ikke altid tænker så meget på fedtprocenten, hvordan er det så med de kjoler, som man ser dig i på den røde løber? Har du nogensinde prøvet at få lavet en kjole, som du så ikke kunne være i? spørger Julie Zangeberg om.

- Nej, det har jeg ikke, for jeg er tit i dårlig tid, så jeg er tit i rigtig dårlig tid og får lavet kjolerne en uge op til. Så der er det sjældent, at jeg veksler ret meget, fortæller Christiane, inden hun smider en afsløring på bordet.

- Og så er der jo det gode spandex. Det jo altid dejligt med sådan en, der lige strammer ind. Det er dejligt. Generelt er sådan noget shapewear ret godt, og jeg synes faktisk også, at det er ret pænt, når man har stramme kjoler på, at man ikke har buler og føler, at alt er snøret lidt mere ind.

Du kan se hele afsnittet af ‘Julies madselskaber’ i aften klokken 22:00 på Kanal 4 eller nu på DPlay.

Herunder kan du se klippet, hvor Julie og Christiane også kommer ind på, hvilken kendis der også bruger det smarte trick.

LÆS OGSÅ: Efter besøg hos numerolog: Se Christianes nye navn

LÆS OGSÅ: Christiane efter bruddet med L.O.C.: Sådan er vores forhold

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Premiere på Julie Zangenbergs nye program

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.