Christian Degn alene: Savner kæresten

TV-værten Christian Degn måtte troppe op på den røde løber uden sin kæreste til præmieren på filmen 'Dune'.

Mutters alene trådte Christian Degn, 42, frem på den røde løber til sidste uges premiere på filmen 'Dune' i Cinemaxx København. Kæresten Trine, som han mødte i sommer, glimrede ved sit fravær.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

– Det kunne være hyggeligt, hvis hun havde været med her i aften, erkendte den 208 centimeter høje tv-vært. Men Trine Johst Vammen, 31, kunne ikke være til stede, da hun bor i Odense og har job i marketingafdelingen hos Red Bull.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Abdi Ulad og Malene Østergaard fortæller om at gå videre fra omdansen i ‘Vild med dans’

– Det går godt med kærligheden, men jeg savner, at Trine bor her. Vi vil rigtigt gerne flytte sammen, men nu må vi se om det lykkes på et tidspunkt, sagde han, og supplerede med yderligere detaljer.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

– Jeg ved, Trine har prikket til sin chef, om han mon kunne finde noget arbejde til hende i København. Så nu vil jeg drikke en masse Red Bull og håbe på, at de i fremtiden får råd til at ansætte nogle flere, grinede han, der mødte 185 centimeter høje Trine kort før sommeren.