Christel kommenterer på Teiturs nye flirt

Det er ikke gået Christels snude forbi, at hendes ekskæreste har fundet kærligheden på ny.

Det er ikke ikke mere end fire måneder siden, at Teitur Skoubo og Christel Trubka gik fra hinanden. I begyndelsen holdt de kontakten og snakkede sammen som venner, men som tiden gik, løb venskabet ud i sandet.

I dag er Teitur flyttet til Færøerne - i hvert fald for en stund, mens Danmark er lukket ned - og her får han selskab af en pige, som har fejet benene væk under ham. Teitur og den mystiske pige har netop aftalt at være eksklusive, og ifølge realitystjernen, som er kendt for 'Paradise Hotel' og 'Singletown', går der ikke længe, før han er klar til at vise hende frem.

LÆS OGSÅ: Her er Teiturs nye kærlighed

Som udgangspunkt skulle man tro, at den slags nyheder altid ville ramme en ekskæreste hårdt, men sådan står det ikke til, når navnet er Christel Trubka, og man tager afstand fra drama.

Den mørkhårede skønhed, som senest medvirkede i 'Singletown' sammen med Teitur, har nemlig andet at tage sig til end at gå og gruble over ekskæresten. Hun tilbringer meget tid med 'Ex on the Beach'-stjernen, Asbjørn Nielsen, og derfor har hun kun pæne ting at sige om ekskærestens nye forhold.

- Det er så dejligt for ham (og hende). Alle fortjener at finde kærligheden. Tænker, at man da ville være et super ærgerligt menneske, hvis ikke man ønsker andre det bedste, lyder overskudsbeskeden fra Christel, da Realityportalen får fat på hende.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca åbner op om fødslen

God kemi med Asbjørn

Selvom hun og Asbjørn endnu ikke vil uddybe deres relation, så har de flere gange understreget, at de har god kemi, og at de tager tingene, som de kommer.

- Vi har helt vildt god kemi og har altid snakket godt sammen og haft det sjovt sammen, har Asbjørn tidligere fortalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?