Chokeret deltager om det nye 'Paradise': Jeg føler mig snydt

Da Melichiya meldte sig til 'Paradise', vidste hun ikke, hvor anderledes det ville være fra det velkendte 'Paradise Hotel', og hun fik sig noget af et chok, da hun tjekkede ind på hotellet.

For mange garvede reality-seere er det velkendt, at årets 'Paradise' er markant anderledes end det, man har været vant til at se på det legendariske 'Paradise Hotel'. Men det er ikke kun seerne, der er overraskede over det nye format.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Melichiya er til snigpremiere på det nye 'Paradise'...

LÆS OGSÅ: SE SERIEN: Ulven Peter er tilbage på skærmen

23-årige Melichiya fra Hvidovre er med i den første sæson af det nye 'Paradise', og hun fik sig noget af en overraskelse, da hun satte fødderne på hotellet i Mexico. Hun vidste nemlig ikke, at det var et helt nyt 'Paradise', hun tjekkede ind på.

- Det var jo ikke det program, jeg havde meldt mig til, og jeg havde blot læst ved tilmelding, at det var et “forandret” 'Paradise'. Men det er vidst lidt mere end bare forandret, det er et helt nyt program. Jeg fik intet af vide til nogle af mine castings, som i ingenting. Jeg fik derfor et kæmpe chok, da jeg opdagede, i hvor stor en grad det var “forandret”, fortæller Melichiya til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg følte mig snydt, og jeg følte, at jeg fik frataget mig retten til selv at vælge, hvilket program jeg ville medvirke i. Og i og med at du vælger at blotte dig selv for hele Danmark, så er det også på sin plads, at man ved og kan stå inde for, hvilket program man gør dette i.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca flytter: Nogle gange tager livet en drejning

Mangler drama

Selvom de fleste deltagere i det nye 'Paradise' har fortalt, at de føler, de passer bedre ind i det nye format end det gamle, så er Melichiya af en anden overbevisning.

- Jeg vil mene, at jeg passede bedre ind i det gamle. Jeg tror bare, at jeg er en lidt vildere type, som godt kan lide drama og druk og at have det sjovt, og i det nye 'Paradise' er det meget "venner" og der er plads til alle, og det synes jeg måske godt, kan blive lidt kedeligt. Jeg vil sige, det var megafantastisk at være afsted, og vi hyggede os og megagode mennesker, men drama var der nok ikke så meget af, fortalte Melichiya til Realityportalen, da der var snigpremiere på det nye program.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

Udover mangel på drama, så er Melichiya heller ikke fornøjet over mængden af alkohol på hotellet.

- Jeg kom derned for oplevelsen og for at feste igennem og møde nogle søde piger og drenge. Men det hele er lidt hygge-nygge pusse-nusse og ikke så meget alkohol, som man lige havde troet. Vi blev ikke så fulde, som vi måske gerne ville have været, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan blev jeg kendt

Melichiya ville dog stadig ikke have været oplevelsen foruden.

- Man skal ikke misforstå, at jeg selvfølgelig har været glad for oplevelsen og de fantastiske mennesker, jeg har mødt. Men om jeg synes det er i orden, at undlade at informere om sådan en kæmpe ændring i programmet, der må jeg sige nej. Det har dog stadig været en super fed oplevelse, afslutter Melichiya.

LÆS OGSÅ: Reality-babe i chok efter overfald