CHOK! To dansepar er ikke med i aftenens 'Vild med dans'

Grundet frygt for corona-smitte er to dansepar ikke tilstede i aftenens afvikling af 'Vild med dans'.

'Vild med dans' afvikles i aften under særlige omstændigheder, da parrene Nukaka og Silas samt Karina og Janus i aften ikke kan medvirke. Det skyldes, at Silas og Karina har været i nær kontakt med en coronasmittet i forbindelse med deres arbejde på 'Dirty Dancing' i Aarhus.

Derfor er de nu i isolation og kan testes for corona lørdag - fire dage efter, at de har været i kontakt med den smittede, som sundhedsmyndighederne anbefaler.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager blev grinet af som barn: Ingen ville danse med mig

Da Janus og Nukaka har været i kontakt med Silas og Karina efter deres omgang med den corona-smittede medarbejder på 'Dirty Dancing', har de valgt også at isolere sig for en god ordens skyld, indtil de er blevet testet for corona.

- Det har været for sent i forløbet til at finde erstatningspartnere til Janus og Nukaka – for med fairness i konkurrencen for øje, kunne det have været en ulempe at stille op med en ny partner med så kort varsel. Det betyder, at vi har valgt at sætte konkurrencen på hold i aftenens program, så Nukaka og Silas samt Janus og Karina, forhåbentlig kan vende tilbage på dansegulvet næste fredag, fortæller underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette 'Vild med dans'-par bliver kærester

Derfor vil aftenens afvikling af 'Vild med dans' udelukkende gælde de syv resterende par, og konkurrencen sættes på hold. Det betyder, at der i dag ikke kan sendes sms-stemmer ind, og der bliver ikke stemt et par hjem i aften, hvilket også betyder, at aftenens afsnit bliver lidt kortere end ellers planlagt.

Dommerne vil i aften give point for de syv dansepars præstation, men pointene tæller ikke med i den videre konkurrence.

'Vild med dans' finalen vil som planlagt stadig blive afviklet den 19. december, men nu med fire finalepar i stedet for tre. TV 2 er klar over, at de sender i en ny virkelighed, og at det kan blive nødvendigt at foretage ændringer løbende.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen