Tessie (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)
Tessie (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

CHOK: Tessie Skovly dømt for svindel

Reality-stjernen Tessie Skovly har fået en dom for at bedrage 73 mennesker.

Tessie Skovly, der er kendt fra 'Ex on the Beach', har ofte gennem sin Instagram-profil solgt ud fra garderoben, og her har man også haft mulighed for at købe andre fine varer, som for eksempel accessories og elektronik. Problemet er bare, at købere hos reality-stjernen aldrig modtog, hvad de betalte for.

LÆS OGSÅ: Disse to paradisoer er i finalen

Det har rygtet i hvert fald sagt længe, og nu står det stort på hvidt, at der er noget om sagen. I hvert fald skriver B.T., at Tessie Skovly har solgt varer for sammenlagt 164.425 kroner til 73 personer, som hun alle har bedraget. Det viser sider fra dombogen, som B.T. er kommet i besiddelse af.

'Thi kendes for ret: Tiltalte skal inden 14 dage betale følgende erstatningsbeløb, alt med tillæg af procentsrente fra 27. februar 2020,' lyder det således i dombogen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Tessie anholdt på grund af ekskæreste

Tessie Skovlys sag er behandlet som en tilståelsessag, og dommen lyder, at hun skal betale de mange penge tilbage.

Tilbage i sommeren 2019 kunne man i medierne læse om, hvordan flere kvinder var blevet snydt af Tessie, og at hun derfor var meldt til politiet. Men indtil nu har den tidligere 'Ex on the Beach'-deltager forsvaret sig og holdt på, at det var påstand mod påstand.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen