CHOK: Teitur overfaldet i byen af deltager fra 'Paradise Hotel'

Dramaet fortsætter, og nu melder Teitur sig også på banen. Midt i den tilspidsede konflikt er 'Paradise'-vinderen blevet overfaldet i byen.

Det meste er tilladt på luksushotellet i Mexico, det ved de fleste, men ifølge sidste års 'Paradise'-vinder er intrigerne nu gået for vidt. For hjemme i Danmark ruller dramaet mellem Christoffer, Tobias, Daniel og Casper stadig, og som et led i det, er Teitur blevet overfaldet i byen af en af de nuværende 'Paradise'-deltagere.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i ‘Paradise’ 

Realityportalen har henvendt sig til Tobias, som ikke ønsker at kommentere på sagen omkring byturen.

- Hvis vi var omkring 10 fyre den aften, så vil der måske også være omkring 10 forskellige historier om, hvad der skete. Derfor ønsker jeg ikke at begynde at kommentere på sagen, siger Tobias til Realityportalen.

Teitur Skoubo. Foto: Janus Nielsen
Teitur Skoubo. Foto: Janus Nielsen

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem 'Paradise'-par 

Gruppemobning på Teiturs yndlings hotel

Hændelsen i byen har dog været med til at gøre, at Teitur på Instagram giver udtryk for sin holdning til de tre 'Paradise'-hunks konflikt med Christoffer.

- I det her tilfælde føler jeg, det er min pligt at sige fra, fordi jeg ellers accepterer en umenneskelig opførsel. Jeg har aldrig oplevet nogle drenge, som behandler andre mennesker så dårligt. Først var der gruppemobning på mit absolut yndlings hotel, som ellers under normale omstændigheder giver en person sit livs oplevelse, skriver Teitur i en story på Instagram.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

- Men den oplevelse fik de så fuldstændig ødelagt for en person, som ikke så en anden udvej end at tjekke ud af hotellet, fortsætter han.

Teitur har ikke meldt overfaldet til politiet, hvilket han fortryder. Men han håber på en undskyldning.

- Men jeg kommer ikke til at uddybe oplevelsen i byen, for det kommer til at stjæle fokus fra min pointe, som er, at mobning skal stoppes, siger Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset 

Rikke Gøransson om Christoffer-sagen

Er man seer af 'Paradise Hotel', ved man, at Teitur henviser til den parceremoni, hvor Christoffer selv valgte at gå, da han ikke var glad.

- Jeg har det altid svært, når mine gæster har det svært. Men jeg synes, at hvis man skal tage noget positivt ud af det, så er det, at man kan tage dialogen op om, at man skal behandle hinanden ordentligt. Produktionen havde været nede og sige, at de skulle være gode ved hinanden, men indholdsmæssigt kan vi ikke styre, hvordan de er overfor hinanden. Men det er ikke fedt, for man skal have det godt, siger Rikke Gøransson til Realityportalen.

Optagelserne sluttede sidste år, men hjemme i Danmark er dramaet blevet ved med at udvikle sig. Blandt andet på de sociale medier, hvor Christoffer står på den ene side mod Tobias, Casper og Daniel på den anden. 

- Jeg er frustreret og vil gerne lukke sagen, og jeg er sgu ked af den måde, det er kommet ud på. Jeg vil gerne sige, at jeg forstår, hvad i mener, når i siger, der er mobning til stede. Men sagen skal gerne lukkes for mit vedkommende. Jeg ville gerne, at jeg ikke var gået med på at tage den op igen her hjemme i Danmark, men det formåede jeg ikke at gøre, siger Tobias i en insta story.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor nyhed 

Tidligere reality-deltagere blander sig

Senest har både Teitur og Anne fra 'Paradise' samt 'Ex on the Beach'-Tessie på Instagram valgt at kommentere på hele sagen omkring, hvorvidt Christoffer er et offer for mobning.

- Jeg valgte at gribe ind, fordi ingen børn eller voksne fortjener at blive behandlet på den måde, som de drenge behandler et menneske på, siger Teitur.

Tobias mener, at de tidligere reality-deltagere med fordel kunne undlade at blande sig.

- Det er som om, at der hele tiden lige skal hældes lidt benzin på bålet. Og så vidt jeg ved, er der også nogle blandt de tidligere deltagere, der ikke altid har vist sig fra sin bedste side. Men selvfølgelig skal folk også have lov til at ændre sig, siger Tobias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UUH! Disse ‘Paradise’-babes tjekker snart ind i Mexico

-  Men jeg håber, vi alle kan komme over det her og se fremad. Jeg har også selv fået beskeder, hvor der står, at jeg skal slås ihjel, og at folk brækker sig over mig. Det er vel også mobning. Men lad os lukke den nu. Det her bliver min sidste story i forhold til den sag. Jeg synes ikke, at der er nogle, der skal føle sig mobbet. Der skal være en positiv tone på de sociale medier, slår Tobias fast.