CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Sofie Linde fortalte fra scenen en rystende historie, der fik publikum til at side måbende tilbage.

Som helt ung og i begyndelsen af sin karriere blev Sofie Linde udsat for sexchikane fra en mand, der i mediebranchen havde en del magt og var ansat ved DR, som hun også selv var på det tidspunkt.

Den ubehagelige oplevelse kunne måske virke ødelæggende og nedbryde de fleste kvinder - men den har ikke nedbrudt Sofie.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz giver ny status efter fødslen

Under aftenens ZULU Comedy Galla i Operaen valgte hun at tage sin hævn og fortælle for øjnene af et målløst publikum, hvad der præcis skete dengang.

- Jeg har mødt mange mænd, der var pisse ulækre. Vil ikke ødelægge den gode stemning, så jeg skal nok lade være med at være specifik, sagde hun og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

- Da jeg var 18 år og startede på DR. Jeg skulle til julefrokost. Havde glædet mig enormt meget. En stor tv-kanon kommer over til mig og siger til mig, at hvis jeg ikke sutter hans pik, så ødelægger han min karriere. Jeg sagde nej. Jeg er ret sikker på, at du kigger på mig nu. Det gik jo meget godt alligevel, forklarede Sofie Linde til det lyttende publikum i salen.

Herefter var der tydeligvis stor respekt fra publikums side. Den kom til udtryk i kort stilhed og herefter en stor klapsalve.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner