Türker og Sarah, dengang forholdet kun lige var begyndt i maj 2019 (Foto: Privat).
Türker og Sarah, dengang forholdet kun lige var begyndt i maj 2019 (Foto: Privat).

CHOK: Sarah og Türker er gået fra hinanden

Det er helt slut mellem det ellers så forelskede par, der var på vej til at flytte sammen.

Tilbage i maj sprang denne sæsons ‘Miss Paradise’, Sarah Tiedt, og den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Türker sprang ud som kærester, og siden er det gået stærkt mellem de to.

I starten af juli kunne parret afsløre, at de havde besluttet sig for at flytte sammen, så Sarah pr 1/9 skulle hive teltpælene op i København og flytt til Tilst i Aarhus sammen med Türker i fælles lejlighed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?

Sådan bliver det dog desværre ikke, for i dag har parret besluttet at gå hver til sit.

- Det skete i morges. Vi havde det jo egentlig meget godt, men der er sket nogle ting, men det er ikke noget, jeg har lyst til at fortælle om. Jeg har ikke rigtig andet at sige til det, end at han har skuffet mig et par gange, så det er for good, at vi ikke skal være sammen, fortæller Sarah til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

- Jeg klarer mig. Jeg er en pige, der altid klarer mig, så det skal nok gå. Nu bliver jeg boende i lejligheden i Sydhavn, hvor jeg bor nu, der kan jeg heldigvis blive. Jeg var jo ellers lige ved at flytte til Aarhus, men det er jeg glad for nu, at jeg ikke nåede. Vi kan heldigvis godt komme ud af den lejekontrakt, som vi havde skrevet under på, fortsætter hun og tilføjer:

- Lige nu hader jeg bare mænd, så jeg skal ikke finde nogen ny nu. Nu skal jeg bare arbejde og fokusere på mig selv.

LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Türker: Jeg prioriterer min butik højst lige nu

Overfor Realityportalen.dk bekræfter Türker også bruddet. Han fortæller desuden nærmere om årsagen:

- Mine første prioritet lige nu er, at jeg skal åbne min butik, og jeg havde bare rigtig meget om ørene med det. Desuden viste det sig, at jeg ikke havde råd til både at flytte i lejlighed med Sarah plus at åbne min butik, og så valgte jeg butikken. Lige nu bor jeg jo hos mine forældre, og det bliver jeg nødt til at blive ved med for at have råd til at åbne butikken. Det er bare dyrere, end man tror, og der kommer mange uforudsete udgifter, forklarer Türker og fortsætter:

- Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi nåede at skrive under på en lejekontrakt, men jeg havde bare ikke nået at få det hele gennemtænkt på det tidspunkt. Det gik lige lidt for stærkt. Og så fandt jeg bare ud af, at jeg ville prioritere butikken lige nu. Og det går desværre ikke med langdistanceforhold, det har Sarah og jeg fundet ud af.

- Jeg elsker hende jo stadig, men jeg bliver nødt til at tænke på mig selv i første omgang, for det går ikke med for mange bolde i luften. Jeg skulle jo helst ikke gå ned med stress. Men jeg er da lidt ked af, at det skal slutte på denne måde, men jeg ved, hvad der er bedst for mig selv. Og så må tiden vise, om det var det rigtige valg.

Türker fortæller desuden, at det, som Sarah hentyder til, når hun siger, at han har skuffet hende, er, at han kyssede med to piger på en aften, dengang han og Sarah startede med at date. Türker slår dog fast, at det var inden, det blev seriøst mellem ham og Sarah, og at de allerede talte ud om det, dengang det skete. Det er derfor ikke noget, Sarah ikke vidste.

På både Türker og Sarahs Instagram-profiler fremgår det også tydeligt, at de ikke længere er sammen. Sarah har nemlig slettet alle billeder af Türker og omvendt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla om Klaras tilbagekomst: Det er mega latterligt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’