CHOK: Reality-stjerne går konkurs

Der er i den grad rod i økonomien hos reality-stjernen, og det er ikke første gang.

Selvom den populære sanger og reality-stjerne, som er hovedperson i sit eget reality-program 'Bro & Jasmin' sammen med kæresten, ofte topper hitlisterne og klubberne over det danske land, så skranter hans økonomi. Det står klart, idet han er under konkursbehandling hos Statstidende, og han bekræfter selv historien på sin Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stavnsbundet til Langeland: De griner af os

- Ekstra Bladet har en historie på vej om, at jeg er under konkursbegæring. Og ja, det kan jeg bekræfte. Det har været en vanskellig tid under de omfattende corona-nedlukninger for mange, og jeg er en af dem, der også er blevet ramt. For jeg har ikke kunnet gøre det, jeg elsker, nemlig at spille koncerter og optræde i to år. Støttemulighederne for os selvstændige musikere har været begrænsede, og jeg er blevet afvist flere gange hos Erhvervsstyrelsen, skriver han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

- Det positive er, at jeg og alle mine kollegaer nu kan spille koncerter igen. Jeg nyder hvert minut, jeg optræder for jer allesammen endnu mere, end jeg gjorde før. Jeg håber, at vi snart ses derude. Kærlig hilsen Kevin, slutter han.

Når der er tale om en personlig konkurs, så skyldes det, at Bro ikke har et firma, som mange andre kunstnere ellers har. Hans firma blev nemlig ifølge Ekstra Bladet tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen tilbage i 2020, fordi han ikke havde indleveret sit regnskab i tide.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bro har smidt Jasmin ud

Det pågældende regnskab var fra 2019, og der var altså allerede rod i økonomien inden corona gjorde sit indtog og gjorde indtjeningen noget nær umulig.