CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Efter få måneders kæresterier er forholdet nu slut mellem de to reality-stjerner.

I efteråret var der flirt over Instagram og en masse søde ord mellem 'Ex on the Beach'-fyren Martin Therman og 'Singletown'-baben Melina Buur, som faldt pladask for hinanden. Men nu er forholdet slut. Det afslører Martin på sin Instagram, hvor han også understreger, at det ikke var hans valg at slutte det.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Paradiso tog 20 kilo på efter break up

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mads og Emilie fra 'Ex on the Beach' fortæller om fremtiden.

- Melina og jeg vi ses ikke længere, hun har bare besluttet sig for at stoppe det, og det er jeg selvfølgelig fucking ked af. Men hun havde bare ikke helt de samme følelser for mig, som jeg har for hende, og det kan man ikke rigtig gøre så meget ved. Og det blaimer jeg bestemt heller ikke hende for, for man kan ikke rigtig fremtvinge noget, der ikke er der. Og så bor vi jo sindssygt langt fra hinanden, og det har nok heller ikke hjulpet på situationen, fortæller Martin i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i chok: Baby hentet med ambulance

- Men det ændrer ikke på, jeg er en knust mand. Jeg har på ingen måde lyst til at være single igen, hvis jeg skal være ærlig, og jeg har bestemt heller ikke lyst til at miste Melina. Men nogle gange går livet bare ikke, som man havde håbet på, og man kan ikke rigtig gøre så meget ved det, og det ved jeg også godt.

Har lyst til at give op

Martin indrømmer, at han har det svært med den bristede kærlighed, selvom han har gode mennesker omkring sig og forsøger at fokusere på det, der fungerer i hans liv.

LÆS OGSÅ: Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld

- Lige nu sidder jeg nok med en følelse af, at man har bare lyst til at give op på hele situationen, og det er overdramatisk, men lige nu er det bare ikke særlig sjovt. Men jeg er ikke sur, og jeg kan godt forstå hende.

Melina: Skal finde mig selv

Melina bekræfter bruddet og bakker op om Martins forklaring, mens hunuddyber sin beslutning om at stoppe forholdet.

- Jeg tror lidt, at når folk følger med, at ting bliver trukket liiiiidt hurtigt ned over hovedet på en, og det er ikke altid, man selv kan følge med. Martin er SÅ sød og en mega god fyr, jeg er der bare ikke, og man kan ikke tvinge følelser frem, der ikke er der. Sådan er det vist for alle mennesker. Jeg skal finde mig selv, og det skal jeg alene. Martin skal nok finde en sød pige! Han har charme, selvtillid og lækkert hår, fastslår hun overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe fik nok: Jeg var ked af det og kunne intet