CHOK: Paradiso svigtet af kæresten

Han er ikke tilfreds med kærestens beslutning.

For Nicklas blev det en hurtig tur tilbage på 'Paradise Hotel'. Sammen med Mathias blev han nemlig stemt ud efter en dramatisk ceremoni, hvor pigerne skulle vælge mellem de to og modstanderne Nikolaj og Patrick.

LÆS OGSÅ: Remee afslører fortid i fængsel

Nicklas og Mathias havde regnet med at få støtte fra i hvert fald Monique, Jasmin og Ida, og det ville sikre dem overlevelse på hotellet. Men som med så meget andet på 'Paradise' gik den plan ikke efter hensigten. Kun Monique vælger at støtte de to, mens Jasmin og Ida går bag om ryggen på dem. Og særligt sidstnævnte træffer et omdiskuteret valg, da Nicklas og Ida kender hinanden hjemmefra og er kærester den dag i dag. Det var derfor en skuffet Nicklas, der måtte pakke kufferterne (igen).

-  Jeg var selvfølgelig ekstremt skuffet over Jasmin og Ida især, fortæller Nicklas, da Realityportalen fanger ham over telefonen.

- Jeg kendte Ida hjemmefra, og Jasmin siger jo igen, at hun vælger os, inden vi skal ned til ceremonien, men det skete ikke, desværre. Nu har hun jo smidt mig ud to gange, så det er selvfølgelig megarøv.

LÆS OGSÅ: WOW: Sort brev og vildt twist på 'Paradise'

Ida skylder

Selvom Nicklas og Ida ikke var kærester, da Ida var med til at smide ham ud, føler Nicklas sig stadig en smule skuffet over hans fellow paradiso.

- Det har vi bestemt talt om. Hun kommer nok til at skylde noget massage eller noget, for den er da grim at have smidt sin kæreste ud, haha. Hun skal bare sætte i gang snarest muligt. Jeg forventer det helt store fra hende, så det glæder jeg mig da til, fortæller Nicklas, der dog slår fast, at det var okay, for han og Ida havde ikke det tætteste forhold på tidspunktet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Storfavorit takker nej til rose i 'Bachelor'

Nu, hvor det altså hverken bliver ham selv eller Mathias, der kan vinde 'Paradise', er der stadig kun én, Nicklas bakker op om:

- Jeg håber selvfølgelig, at Ida går hele vejen, men på hotellet lå min støtte altid hos Nikolaj. Så jeg håber selvfølgelig, at han tager den, fortæller han og uddyber:

- Jeg tænkte egentlig ikke så meget over, hvem han skulle vinde med. Jeg ville bare altid støtte ham.

LÆS OGSÅ: Gustav undskylder overfor Irina

I skrivende stund har Nikolaj lagt planer om at nå finalen sammen med Jasmin, der altså lige har vendt Nicklas ryggen og været med til at smide ham ud. Og det ved Nicklas ikke helt, hvad han skal synes om.

- Jeg har umiddelbart ikke nogle kommentar til, hvad der ville ske, hvis de stod sammen i finalen, afslutter han kryptisk.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe taler ud: Vi har taget et pause