CHOK! 'Paradise'-babe i problemer efter omfattende operation

Efter den operation, som Amanda fik foretaget tilbage i sommeren, fulgte et langt og smertefulgt forløb. I dag er det hele overstået, og hun kan ånde lettet op over det endelige resultat.

Sammen med Sarah Tiedt deltog Amanda Palm tilbage i sommeren i optagelserne til en ny sæson 'Mig og mine nye bryster'. Her fik hun ikke bare lavet en brystforstørrende operation, men en brystforstørrende operation med eget fedt.

Det er en lidt større operation, hvor man er i narkose i fire timer, hvilket 26-årige Amanda var nervøs for.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg tog 15 kilo på efter optagelserne

- Jeg overvejede flere gange ikke at få den lavet. For man vælger at komme i narkose og gå igennem en så stor operation for at ændre noget fysisk, som egentlig bare er noget overfladisk og ikke er nødvendigt, siger hun om sine tanker inden operationen.

Men ønsket om en anden figur var alligevel så stort, at hun besluttede sig for at lægge sig under kniven i privatklinikken Cerix. Her blev der taget fedt fra Amandas flanker, inderlår, knæ og mave, som skulle give hende mere timeglasfigur.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

I alt blev der fjernet 1600 milliliter fedt og skudt 375 milliliter i hvert bryst.

- Jeg har altid haft lidt æbleform, og fedtet har altid sat sig på min mave. Også da jeg trænede og vejede meget mindre end nu, siger hun.

Før og efter operationen. (Foto: Privat.)
Før og efter operationen. (Foto: Privat.)

Desværre gik forløbet efter operationen ikke helt efter planen.

- Det har været et hårdt forløb med mange smerter. Jeg kunne ikke tåle den smertestillende medicin og tog over syv kilo på i væske og var helt opsvulmet. I to måneder kunne jeg kun ligge på ryggen, mens der var hedebølge i Danmark, siger Amanda.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: Realitybabe er gravid

Dagligt tog hun Ibuprofen, morfin og Panodiler mod smerterene, og det viste sig, at det var Ibuprofenen, hun ikke kunne tåle.

Heldigvis havde 'Paradise'-baben hele tiden dialog med Cerix-klinikken, og selvom det var så hårdt at komme til kræfter efter operationen, så er hun i dag lykkelig for, at hun valgte at gøre det.

- Jeg er så glad for resultatet, og jeg har hele tiden følt mig i de bedste hænder.

Denne dragt skulle Amanda have på i cirka to måneder, mens det var varmest i Danmark. (Foto: Privat)
Denne dragt skulle Amanda have på i cirka to måneder, mens det var varmest i Danmark. (Foto: Privat)